lauantai 6. toukokuuta 2017

Lempikevätlakat, osa 5: violetti + koristelut

Tänään esittelen kevätlakkasarjan viidennen ja viimeisen osan. On kyllä ollut mukava listata lempilakkojani ja tehdä minimalistisia koristeluita. Innostuin jopa kokeilemaan minulle uusia tekniikoita ja koristeita. Tässä vielä linkit osiin 1, 2, 3 ja 4.

Tänään siis on vuorossa violetti - väri, jota löytyy lakkakokoelmastani eniten. Käytän violettia lähinnä keväisin, jolloin suosin liilan sävyjä, ja syksyisin, jolloin kynsille pääsevät tummanvioletit lakat.

american_apparel_lesprit_swatch

Lakkaan kynnet American Apparelin L'Espritillä joka kevät. Se on utuisen sinertävän violetti creme. Se on kuin O.P.I:n You're Such a Budapestin shimmeritön ja parempi kaksoissisko. L'Esprit peittää jo yhdellä kerroksella, mutta laitoin kuitenkin "varalta" kaksi.

Koristelin aksenttikynnen leimasiirtokuvilla, joihin käytin Konadin m51-laattaa ja Essien vaaleanpunaista ja violettia vesivärilakkaa. Lopuksi lisäsin kukkien päälle hopeisia pilkkuja. Meinasi taas käämit kärähtää leimauksen kanssa, mutta tykkäsin lopputuloksesta tosi paljon.

color_club_lavendarling_swatch

Color Clubin Lavendarling on keskivioletti creme, joka peittää kahdella kerroksella. Se on loistava perusvioletti: ei liian tumma, vaalea, punertava tai sinertävä, vaan juuri sopiva.

Sudin aksenttikynnen juureen Color Clubin Snow-Flakes -hippulakkaa ja vähän O.PI:n Pirouette My Whistlea, jossa on vaaleanharmaata mattahilettä ja pientä hopeista hilettä. Koristeeksi laitoin tähtipaljetteja, joista tykkään hirmuisesti. Tein itse asiassa tutulleni juuri punaisen version tästä lakkauksesta, koska hile ja paljetit ovat ihanan kimaltava yhdistelmä ja helppo ja nopea toteuttaa.

china_glaze_sweet_hook_swatch

Viimeisenä on China Glazen aina yhtä ihana Sweet Hook, johon en tällä kertaa yhdistänyt koristeluita. Sweet Hookin sävy seikkailee violetin ja vaaleanpunaisen välimaastossa, mutta kuitenkin enemmän violetin puolella. Sweet Hook vilahtelee aina keväisin blogeissa ja minunkin mielestäni se on oiva kevätlakka, joka on vähän omaperäisempi kuin tavalliset vaaleanpunaiset ja liilat lakat.

Mitä mieltä olitte kevätlakkojen esittelystä? Mietin, että kiinnostaakohan ketään lukea näin vanhoista lakoista, mutta toivottavasti bongasitte jotain tuttuja lakkoja tai kivoja koristeluita ainakin. Olen tässä myös miettinyt, että voisin pitkästä aikaa esitellä lakkakokoelmani, vaikka suurin osa lakoistani onkin aika vanhoja. Palailen sen idean pariin sitten pääsykokeiden jälkeen.

10 kommenttia:

 1. Siis kyllä vanhatkin lakat kiinnostaa, ihan ehdottomasti! Kokoelmaesittelyt on parhautta, itse tuskasin sen kanssa monta päivää :D

  VastaaPoista
 2. ahh, mun lemppariväri! :) omistan myös tuon sweet hookin, se on kivan värinen ja ihan hyvä laadultaan.
  oon tykännyt tästä postaussarjasta tosi paljon, oon lukenut kaikki postaukset vaikka en välttämättä oo ehtinyt kaikkiin kommentoida :)
  Ja kiinnostaa lakkakokoelmapostaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että oot tykännyt. Munkin mielestä tätä oli hauska tehdä.
   Pitääpä ruveta seuraavaksi tekemään lakkakokoelman esittelyä.

   Poista
 3. Lakkakokoelmapostaus kiinnostaa! Olen miettinyt myöskin tätä samaista ideaa, mutta pitäisi jaksaa se toteuttaa :'D

  Sweet Hook on kaunis lakka :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siinä aikamoinen homma. Itse aattelin jakaa esittelyn moneen osaan, ettei ole niin hirveästi työtä ja materiaalia yhdellä kertaa.

   Poista
 4. I'm in love with the first nail art :)

  VastaaPoista
 5. Lempi kevät kesä syksy talvi lakat jne jne. Näitä tosi kivaa lukea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Minäkin tykkään lukea postauksia ihmisten lempparilakoista.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.