perjantai 26. toukokuuta 2017

Videotutoriaali hilekynsiin

Tein videotutoriaalin odotettua hankalammista hilekynsistä. Käykäähän seuraamassa minua Youtubessa (Kissan Kynnet nail art). Kuvasin tämän videon itse asiassa joulun paikkeilla, mutta rohkaistuin vasta nyt julkaisemaan sen. Maasta se pienikin ponnistaa, vai miten se meni. Pahoittelen kuivia kynsinauhoja ja kaikkea muutakin. :P

(Edit: HUOM! Hoksasin, että video ei välttämättä näy tässä postauksessa mobiililaitteissa oikean kokoisena. Hyppää Tästä Youtuben puolelle. Korjaan videon oikeaan kokoon jahka kerkeän paneutua asiaan.)Ja kuten aina, saa antaa palautetta ja kehitysideoita. Mitä te haluaisitte nähdä? Lakkakokoelman aion ainakin esitellä videolla.

2 kommenttia:

  1. Hei-tosi hyvä video! Ei mitään muutettava! En tajua miten jaksat asetella noin pieniä niin hirveästi kynsille! Hieno lopputulos myöskin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ktllä mää kynsien kanssa jaksan väkertää, oli vaan vähän tavallista hankalampaa löytää hyvää asentoa valojen ja kameran ollessa tiellä. Oon nähnyt joitain kynsiä, joille on aseteltu ihan pieniä hileitä vieri viereen. Siinäpä vasta ois näpertämistä.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.