lauantai 20. toukokuuta 2017

Merenneitokynnet + kulissien takana

Näin Nena Sofian blogissa ihanat kesäiset hilekynnet, joista tein itselleni turkoosinsinisen version. Kynsistä tuli niin säihkyvät, että en voi olla tuijottelematta niiden välkehdintää.

mermaid_nails

Nämä kynnet olivat hyvin yksinkertaiset tehdä, mutta hileiden asetteluun upposi tovi jos toinenkin. Aluksi lakkasin kynsille pari kerrosta O.P.I:n Don't Burst My Bubble -jellylakkaa. Se on tämän vuoden lakkaprojektissani ja sain sen vihdoin käytettyä loppuun. Jes!

Tein varalta sinisen liukuvärjäyksen kynsien kärkeen, mutta se ei juuri näy hileen alta. Lakkasin liukuvärjäyksen päälle ohuen kerroksen päällyslakkaa, johon kiinnitin kuutta erilaista hilettä. Hileet ovat yhtä lukuun ottamatta läpikuultavia ja ne säihkyvät sinisenä, turkoosina, vihreänä ja kultaisena. Tulee ihan merenneidot mieleen. Lopuksi laitoin kynsille kaksi kerrosta päällyslakkaa ja lisäsin osaan kynsistä helmiä.

Vinkkinä vielä, että hilekynsiä tehdessä lakka- ja hilekerrokset kannattaa pitää mahdollisimman ohuina tai kynsistä tulee luonnottoman paksut, eivätkä ne kuivu kunnolla.

photography_behind_the_scenes

Otin yhden kuvan kulissien takaa nyt kun innostuin kuvaamaan tavallista kuvauspistettäni eksoottisemmassa ympäristössä eli meidän takapihallamme. Takapihan kiveys on ikuisuusremonttiprojekti ja siitä saikin lavastettua kivan rantsun. Eikö näytäkin ihanan kesäiseltä? :P Aamun satoi, joten käytin tyhjiä pitsalaatikoita polvien alla, etten joutuisi vaatteiden vaihtoon. Tuuli heitteli heijastimina käyttämäni paperit ympäriinsä, joten aikamoisn kaaoksen aiheutin. Mutta onneksi ei ole vieressä naapureita kurkistelemassa, kun pyllistelen hiekassa kynsilakkoineni.

Käytetyt lakat:
Sally Hansen Calypso Blue
O.P.I I Can Teal You Like Me
O.P.I Don't Burst My Bubble
Essence The Gel Nail Polish Top Coat

Seuraa:

12 kommenttia:

 1. Ei uskoisi, että kulissien takana on jotain noin arkista :D

  Todella upeat kynnet!

  VastaaPoista
 2. Hihi, hauska toi kulissien takana -kuva:D Kauniit kynnet <3

  VastaaPoista
 3. Hahaa, mä jo ajattelin että aikamoisen kasan hiekkaa olet saanut kuvauspisteelle kannettua ;) sievät on kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kyllä kuvausten jälkeen mietin, että oishan sitä voinut kantaa vadillisen hiekkaa kuvauspöydällekin.
   Kiitos. :)

   Poista
 4. Hih, tosi hauska tuo kulissien takana -kuva! :D Näitä olisi kyllä hauska katsoa jatkossakin jos jotain erikoisempaa on. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatanpa hyvinkin innostua kuvaamaan nyt kesän ja salamalaitteen myötä enemmän ulkona. 😃 Kiitos ehdotuksesta.

   Poista
 5. Kauniit kynnet! Kulissien takana -kuva on huippu. Lisää näitä. :D

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.