lauantai 29. heinäkuuta 2017

Vastavärit

Tein itselleni mukamas nopsat raitakynnet, joihin upposi odotettua enemmän aikaa, koska kerroksia oli useita. Matkin nämä kynnet Didolinen kynsistä. En kehdannut tehdä samanväristä lakkausta kuin Didoline, joten kehittelin oman väriyhdistelmän, joka ei sitten kuitenkaan ollut minun silmääni yhtä kiva kuin alkuperäinen.

green_stripe_nail_art

Koristelin aksenttikynnet teippejä apuna käyttäen. Lakkasin pohjalle punaisen neonlakan, kiinnitin sen päälle teipin ja lakkasin kynnelle valkoisen lakan ja lopuksi vihreän lakan. Irrotin teipin ja kynnelle muodostui punainen raita. Reunoilta pilkisteli vähän valkoista, mutta se ei oikeasttaan haitannut minua. Valkoinen lakka oli tässä tapauksessa tarpeellinen kerrosten välissä, koska punainen pohjaväri olisi muuten kuultanut läpi vihreästä lakasta.

Laskin, että alus- ja päällyslakat mukaan lukien aksenttikynsiin tuli kerroksia seitsemän. Nämä kynnet ei tosiaan ole kärsimättömiä varten. Vähemmillä kerroksilla toki pääsee, jos käyttää peittävämpiä lakkoja. Suosittelen.

Käytetyt lakat:
Mavala White
Color Club Youthquake
Color Club Not Just For Kelly
alus- ja päällyslakka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.