maanantai 24. lokakuuta 2011

Eka postaus! Jänskättää! :D

Hei.
Sain vihdoinkin perustettua oman kynsiblogin, jota alan tässä pikkuhiljaa päivittelemään ja muokkaamaan mieleisekseni. Lisäilen tänne siis tekemiäni nail artteja ja ehkä samalla myös vähän kuulumisiani. Ajattelin, että ehkä voisin päivitellä myös englanniksi, koska pidän enkusta ja oppisin sitä samalla lisää. Toivon, että saisin edes muutaman lukijan ja että blogistani olisi iloa muillekin kuin vain minulle.
   En muista mistä ja milloin innostukseni kynsien koristeluun oikeastaan lähti. Muistan, että sain ensimmäisen kynsilakkani 3-4 luokalla. Minulla on kyseinen vaaleanpunainen lakka vieläkin tallessa, vaikka se onkin kulunut jo ihan koppuraksi. Joskus yläasteella rupesin kasvattamaan ja lakkailemaan kynsiäni enemmän, ja pikkuhiljaa aloin laittaa kynsiini enemmänkin kuin vain yhden väristä lakkaa. Koko ajan tässä opitaan ja kehitytään.
   Minulla on siinä nelisenkymmentä kynsilakkaputelia, fimoja, joitain kynsikoruja ja -tarroja sekä muutama Konad -laattaa ja -leimasin.
Taidan huomenna lisätä ensimmäisen kynsikuvan, sillä nyt alkaa olla jo aika myöhä, enkä ole varma osaisinkokaan lisätä kuvaa yksin. Kiitokset muuten veljelleni, joka auttaa minut alkuun tämän blogin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.