lauantai 29. lokakuuta 2011

Prinsessakynnet

Kuten jo aikaisemmin taisin mainita, osallistuin My Dream Nails -blogin prinsessakynsikilpailuun, ja nyt jännitän huomista finaalipaikkojen julkaisua. Olen nähnyt parin muun tyypin prinsessakynsiä heidän blogeissaan ja ne olivat kertakaikkiaan upeita. Pyysin äidinkin katsomaan kuvia. Tietenkin vähän harmittaa, kun omat voittomahdollisuudet pienenevät niin paljon ja huikea palkinto valuu todennäköisemmin sormien välistä. Olisin kyllä tosi iloinen, jos pääsisin edes finaaliin! Enkä malta odottaa että näen mitä monet muut ovat taiteilleet. ^.^


Tässä nämä kynnet siis olisi. En millään meinannut saada minkään sortin prinsessakynsiä aikaiseksi. Ehkä ne eivät ole niin tyyliäni. Näistä tulee minulle mieleen sellanen eksoottinen prinsessa. Ehkä intialainen tai arabialainen.
Lakkasin tipit siis pinkillä (luonnossa se on vähän eri sävyinen) ja sitten tein Konadilla kuvioita ja lakkasin mustia raitoja ja laitoin vielä kultaglitteriä. Mustalla halusin tuoda kynsiin vähän sellaista aikuismaisuutta, koska en halunnut tehdä sellaisia pikkuprinsessakynsiä. Ai, ja laitoin myös pari kynsitarraa. En tiedä huomasitteko, ne sulautuvat aika hyvin tuonne.
Täytyy myöntää, että minun pitäisi vielä vähän harjoitella tuota Konadin käyttöä. Mutta näistä kynsistä tuli minusta loppujenlopuksi aika hyvät. Ehkä näissä on vähän liikaa tavaraa minun makuuni. Tykkään tuosta pinkistä sävystä tosi paljon.
Kynsilakat: Technic, Anytime, Bys, Konad
Kuvion tein Konadin m57 laatalla

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.