perjantai 1. kesäkuuta 2012

Sudenkorentokynnet ja muuta höpinää

Mun piti alunperin osallistua yhteen lakkauskilpailuun, jossa oli teemana - ylläri - kevät. Rupesin sitten tekeen sudenkorentokynsiä, mutta niistä ei tullutkaan niin kivat kuin ne mun päässä oli, joten en sitten jaksanutkaan osallistua.Oli kuitenkin kiva päästä leikkimään mun ensimmäisellä dotting toolillani ja eri väreillä. Eipä mulla kai mitään ihmeellisempää sanottavaa näistä kynsistä ole.


Huomenna on viimeinen päivä koulua ja alkaa kesäloma! Täytyy kyllä sanua, että toisin ku yleensä, kesäloma tuli jotenki ihan puun takaa. Sais olla vielä yks viikko koulua niin kerkiäis tehä rästihommia. Ois nimittäin vielä hirveesti (ihan liikaa) kaikkia tekemättömiä ja palauttamattomia töitä, vaikka jäin koulun jälkeen laiskojen lasten kerhoon tekeen niitä. Meinaa sitten sitä, että kesälomalla tehdään koulujuttuja sen lisäksi, että luetaan yo-kokeisiin. On niin väärin, että pitää kirjottaa joko matikka tai ruotsi ja oon molemmissa ihan sukka. Mulla on huonot geenit! Iskän puolelta olematon kielipää ja äitiltä taas matikka.
   En yhtään tiijjä, mitä laitan huomenna päälle, kun pitäis olla jotain juhlavaatteita. Enkä myöskään tiijjä millä meen kouluun. Ei ehkä kannata lähtiä pyöräileen sateessa jolku hame päällä. Voisinko mää vaan suosiolla jääjä kotia? Ei yhtään inspais herätä aamulla joskus kukonlaulun aikaan vääntään tukkaa ja pistään jotain moskaa naamaan ja sitte sipsutella pikkurilli pystyssä ympäriinsä. On se vaan pojilla helppua ku ne samat simppelit vaatteet menee hautajaisissa, synttäreillä ja koulujuhlissa. Harmi, kun en tähän hätään kerkiä ees lakata kynsiä mitenkään hienosti. Mutta kyllä sitä pitää jaksaa suomalaisella sisulla se viiminen päivä kärvistellä.

Mutta ihanaa kuitenkin kun on kesä! Tuomet kukkii aina kun koulu loppuu ja ne tuoksuu niin ihanalta! Ja sitten kun siihen lisätään vielä raikkaan sateen tuoksun. Mm~

Amppari ja äitin kukkapenkki.

 Kukkapenkistä karanneita orvokkeja.

Ja lisää orvokkeja. Ne on niin nätin värisiä. :)

9 kommenttia:

 1. Olisit vaan osallistunut siihen kisaan, noihan on hienot! :)

  VastaaPoista
 2. Samaan mieltä kun Inkku :) Ihania kukkia, vois kokeilla tehä orvokkeja kynsille ...

  VastaaPoista
 3. Kiitos. Ehkäpä olisi sittenkin pitänyt.
  Itekin rupesin miettiin, että pitäisköhän kokeilla saaja orvokkeja kynsillekin. :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit ja yksinkertaiset! En ees tajunnut että ihan dotting toolilla saa noin kauniita tehtyä, pistän korvan taakse!

  http://korukynsilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Kiitos. :) Dotting toolillahan voi tehdä vaikka mitä. :D

  VastaaPoista
 6. Olisit osallistunut, nää on ihan superihanat! Pakko joskus itekin kokeilla tehä tollasia sudenkorentoja, ne on niin söpöjä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. ^^ Nyt on kyllä vähän ruvennut harmittamaan, kun en osallistunut.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.