lauantai 29. syyskuuta 2012

Ensimmäinen one stroke -kokeilu

Kuten otsikosta jo käy ilmi, kokeilin ensimmäistä kertaa one stroke -tekniikkaa, ja voin sanoa että se on paljon vaikeampaa miltä näyttää. Harjoittelin ensin kauan paperille, mutta en siitä huolimatta vielä oikein sisäistänyt tekniikkaa. Vaikeaa... Akryyliväreissä on kuitenkin se hyvä puoli, että jos kuva menee aivan pieleen, värin saa helposti pestyä pois.


Kynsillä mulla on China Glazen Thunderbird, joka on upea syvänpunainen shimmerinen lakka. Thunderbird on minusta naisellinen ja kaunis, mutta tummahkon sävynsä vuoksi hillitty. Mutta siltikin näyttävä! Useampi ihminen on sitä jo ihaillut ja itsekin välillä unohdun tuijottelemaan sitä. Minusta tämä on just täydellinen punainen syksyyn.
One stroke -koristelut päätin tehdä hetken mielijohteesta. Maalasin jotain punavalkoisia kukansukuisia juttuja, jotka reunustin mustalla ja lisäsin lopuksi strasseja ja pieniä pisteitä dotting toolilla.
Itse tykkään kynsistä kovasti, vaikka tämä mun siveltimen käyttö on vielä sen verran haparoivaa, että kynsiä pitää katsoa kaukaa. Ja ei puhettakaan, että olisin ruvennut maalaamaan toista kättä. En osaa edes kirjoittaa vasemmalla kädellä.


Huomasitte muuten varmaan, että kynnet ovat hiukka lyhentyneet. Pari kynttä lohkesi ja lyhensin niitä sitten oikein kunnolla. Ihan kiva olla vaihteeksi lyhyillä kynsillä. Niillä on helpompi kirjoittaa koneella ja puhelimella, ja lisäksi punainen sopii mun mielestä paremmin lyhyisiin kuin pitkiin kynsiin.

8 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.