lauantai 1. joulukuuta 2012

Överi glittersandwich

Juhlistetaanpa joulukuun ensimmäistä päivää kesäisillä kynsillä! Tein vaaleanpunaisen glittersandwichin, jonka koristelin hedelmäfimoilla ja helmenpuolikkailla. Parempaa kuvaa en kerennyt ottaa, koska fimot alkoivat putoilla jo seuraavana päivänä. Luonnossa hileet erottuivat selvemmin tuolta lakan alta.


Vaaleanpunainen lakka on Color Clubin Blushing Rose. Käytin samaa lakkaa niin glitterin alla kuin päälläkin. Tämä lakka tarvii sen 3-4 kerrosta peittääkseen kunnolla. Hilelakan päälle laitoin yhden lakkakerroksen. Tämä kuva vääristää lakan väriä vähän. Oikeasti Blushing Rose on lämpimämmän vaaleanpunainen. (Tästä näet lakan oikean sävyn.)
Hilelakka on WetnWildin Party of Five Glitters. Lakassa on hopeisia hexglittereitä, siitä vähän pienempiä vaaleansinisiä, pinkkejä ja vihreitä hexglittereitä ja ihan pieniä punaisia hileitä. Tosi kiva lakka glittervoikkareihin. Tämä pullo on kyllä ehkä rumin ikinä. :P
Mutta juu, itse tykkäsin näistä kynsistä paljon, vaikka aluksi tuntuikin hassulta, kun oli noin paljon kaikkea sälää kynsissä. Eikä pinkki ja söpö oikein sovi mulle. Harmittaa vaan, kun kuvaamiseen ei enää riitä luonnonvaloa. On pimeää, kun lähtee kouluun ja hämärää, kun tulee takaisin. (Ja totta kai mun pitää valittaa siitä joka käänteessä.) Kai mun pitää ottaa seuraavaksi projektiksi se valoteltta. Vaikka mut tuntien se valmistuisi vasta ensi kesäksi.

8 kommenttia:

 1. Olipa herkulliset! :D Tosi nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulle tuli näistä ihan jäätelö mieleen. :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Itsekin tykkäsin, mutta harmi vaan, kun fimot ei kestäneet kovin kauaa ennen kuin ne alko lähteä irti. Ja lopulta en sitten itse malttanut olla repimättä loppujakin fimoja pois.

   Poista
 3. Ihanat! Niin kesäiset ja herkulliset =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mistäs muusta sitä näin talvella haaveilisikaan? :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.