sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Lakkaostoksia

Sorruin Cesarsin aleihin. Olisi tehnyt mieli lisätä koriin useampikin ihanuus, mutta sain tällä kertaa karsittua lakat tähän kuuteen.


Tilasin kaksi lakkaa Take Wing -kokoelmasta, Foiled -kokoelmasta ja Vintage Vixen -kokoelmasta. Perjantaina aurinko paisteli sen pari tuntia ja sain napattua yhteiskuvan näistä lakoista. Muut kuvat on otettu pilvisellä säällä, joten värit ei ole niin eläviä.

Fly With Me, Sparkle And Soar

Take Wing on yksi mun lempikokoelmista CC:ltä ja mun oli pakko heti klikata nämä ostokoriin, kun näin, että ovat alessa. Tämän kokoelman lakat on aivan ihanan shimmerisiä ja iloisen värisiä.


Cold Metal, Foil Me Once

Yleensä en oikeen tykkää tämän tyyppisistä lakoista, mutta nämä ovat olleet mun ostolistalla jo vaikka kuinka kauan.

Tru Passion, Object of Envy

Heräteostoksena mukaan tarttui vielä kaksi lakkaa Glitter Vixen -kokoelmasta. Kerkesin pakettia odotellessani jo vähän katua näiden ostamista, koska enhän minä edes käytä paljon hileitä, koska ne on niin vaivalloista poistaa. Mutta enää ei kaduta, sillä on nämä meinaan aivan ihanan kimaltavia. Ja pitäähän jouluksi olla blingiä, eikös vaan? Värit on tässäkin kuvassa vähän vääristyneet. Object of Envy on todellisuudessa kirkkaamman vihreä.

Sanokaa, etten ole ainoa, joka sortui Cesarsin aleihin. Tiedän, etten voi olla. :D

8 kommenttia:

  1. Et ole ainoa, joka sortui aleen! :D Itse tilasin muutaman tuosta Vixen kokoelmasta :) Ai että sitä blingblingin määrää! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, nää lakat tuntuu ihan säihkyvän. Jäi itse asiassa vähän harmittamaan, kun en tilannut enempää näitä lakkoja. Noh, ehkä niitä ei olisi sitten kuitenkaan tullut käytettyä kuin joskus jouluna... Uskottelen itselleni niin. :D

      Poista
  2. Mäkin just klikkailin tilauksen Cesarsille, kun sain päätettyä, mitä mä oikeasti haluan ja mitä voin jättää tilaamatta. :D Noita Vixeneitä en kyllä tilannut, vaikka vähän niitä katselinkin. Mulla vaan on jo aika paljon kaikkia glittereitä, niin ehkä mä pärjään niillä. :D Tilasin loput puuttuvat lakat tosta Take Wingistä, koska se on ihan yks mun lmepparikokoelma! Ne oli ihan pakko saada kun näin ne alessa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli aikomuksissa tilata koko Take Wing kokoelma, mutta päätin jättää keltisen lakan pois (vaikka se on kyllä aivan ihanan näköinen ainakin swatcheista päätellen), koska mulla on jo Models Ownin Sun Kissed, joka on mulle tarpeeksi samankaltainen kuin CC:n Daisy Does It. Tajusin myös jättää fuksian värisen lakan pois, koska en ikinä käytä sitä väriä. Nyt haluan Take Wingistä enää sen turkoosin lakan. Oisivat pistäneet senkin alennukseen niin oisin raaskinut ostaa. Mulla on nääs kirjoittamaton sääntö, etten osta yli 5,99 € lakkoja.

      Poista
    2. Mä muuten ostin sen oman turkoosin Hesasta jostain kampaamosta, kun siellä oli Color Clubin lakat alessa (joku -40%) ja olinkin sit tosi tyytyväinen kun huomasin, ettei se ollut nyt Cesarsilla alessa. :D

      Poista
    3. No, hyvä, että sulla kävi tuuri. :)

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.