torstai 6. joulukuuta 2012

Bling blingiä!

Tilasin Nailsuppliesilta vähän uusia lakkoja, enkä malttanut olla heti kokeilematta niitä. Esittelen loputkin lakat vaikka sitten seuraavassa postauksessa.
Meillä oli eilen koulussa itsenäisyyspäivä"juhla", ja mulla oli mustat vaatteet, joihin piti saada kaveriksi mustat kynnet. Masentavaa, eikö? :P


Näistä tuli niin blingit. Pohjalla on China Glazen Liquid Leather ja voin sanoa, että se on aivan täydellinen musta lakka. Peittää kahdella kerroksella, koostumukseltaan juuri sopiva ja pehmeä levittää.
Kultainen hilelakka on Orlyn Too Fab. Tämä on niin säihkyvä ja juhlava! Lakassa on kirkas pohja ja siinä on seassa kultaisia hexglittereitä ja pienempiä tavallisia hilehippusia. Kuivuu nopeasti ja helppo levittää. Hilettä on lakassa myös tosi paljon, että tämän lakan kanssa niitä ei ainakaan tarvitse kalastella. Tässä mulla on kynsillä vain yksi kerros hilelakkaa. Harmittaa, etten tilannut tästä samasta kokoelmasta useampaa lakkaa.
Nimettömiin laitoin Orlyn R.I.P -lakan. Se on musta lakka, jossa on seassa punaruskeita, ruosteen värisiä hexhileitä ja tavallista pientä hilettä. Minusta näyttää kuin nämä pienet hileet olisivat aavistuksen vaaleampia kuin isommat. Lakan peittävyydestä en osaa sanoa, koska laitoin heti varmuuden vuoksi alle China Glazen mustan lakan. R.I.P ei ole niin kimaltava kuin Too Fab, johtuen varmaan siitä, että pohjaväri on musta. Mutta hieno lakka tämäkin.

Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. Too Fab on ihanan näköinen, tarttis varmaan itsellekin... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on. Ja niin on ne muutkin lakat siitä samasta kokoelmasta.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.