maanantai 24. joulukuuta 2012

Lakkaostoksia

Tässä nyt vihdoin se postaus niistä Nailsuppliesilta tilaamistani lakoista. Mun oli pakko tilata Nailsuppliesilta vähän kaikkea kivaa ennen vuodenvaihetta, ettei sitten tarvitse ruveta heti hetkoseen maksamaan lisämaksuja ja säätämään tullin kanssa. Pitkän pohdiskelun ja mielen muuttamisen jälkeen päädyin tilaamaan heti useamman hilelakan, vaikka minähän aina sanon, etten liiemmin niistä perusta. Mutta joulun kunniaksi! Aloitetaanpas Orlysta.

Orly: Rock-It, Too Fab ja R.I.P

Ai vitsi, tuo Rock-It näyttää jo pullossa niin ihanalta. Mun oli pakko tilata se, koska se oli poistumassa valikoimasta. Miksi, voi miksi?! Olisin halunnut samaisesta kokoelmasta myös yhden toisen lakan, mutta niitä ei enää ollut. Kyynel.
Too Fab on blingblinglakka, jossa on kirkkaalla pohjalla kullanvärisiä hexglittereitä ja pieniä pyöreitä hileitä. Niin joululakka.
Sitten R.I.P. Niin ei-joululakka, vaikka siinä hilettä onkin. Tämä on tosi jännä lakka! Itse en ainakaan ole vastaavanlaiseen vielä törmännyt. R.I.P on musta lakka, jossa on seassa kuparinsävyisiä hexglittereitä ja ihan pientä samansävyistä tai ehkä hieman vaaleampaa hilettä.

Orly: Bonder

Tilasin myös tällaisen aluslakan, jota olen kuullut kehuttavan. Bonder ei kuivuttuaan muutu sileäksi ja kirkkaaksi, vaan jättää vähän sellaisen tahmaisen pinnan.

Color Club: Platinum Record ja Snow-Flakes

Kultaisen hilelakan vastapainoksi piti tietty tilata hopeinen hilelakka. Ensin aioin oikeastaan ostaa Essien Set In Stones -lakan, joka on myös hopeinen hilelakka, mutta kuitenkin vähän erilainen. 43 euron tulliraja alkoi kuitenkin uhkaavasti ylittyä, joten päädyin varmuuden vuoksi vaihtamaan Essien halvempaan Color Clubiin. Ihan kivalta tämä CC:kin näyttää, että ei siinä mitään.
Snow-Flakes sai kunnian olla Rock-It:in lisäksi lakka, jonka ehdottomasti halusin. Missasin Essien Shine Of The Timesin, joten tämä oli pakko napata koriin, kun vielä kerkesi.

China Glaze: Deviantly Daring

Deviantly Daring on kaunis sinivihreä lakka. Pullossa näyttäisi olevan vaaleanvihreää ja turkoosia shimmeriä ja kuten kuvasta huomaa niin reunoilta lakka kiiltää tummansinisenä. Tämä kuva ei kyllä tee lakalle oikeutta.

China Glaze: Liquid Leather

Ja porukan viimeisenä ainut "järkevä" ostos. Vanha musta alkaa vedellä viimeisiään, joten ajattelin, että uusi kannattaa varmaan tilata hyvissä ajoin. Olenkin tätä jo kaksiin kynsiin kokeillut ja on kyllä paras musta lakka, mikä mulla on koskaan ollut. Että tämmösiä ostoksia tällä kertaa.

Meikä lähtee nyt (vasta) kuusen koristeluun. Hyvää joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.