lauantai 15. joulukuuta 2012

Jouluinen ranskis

Tein tämän vuoden ensimmäiset (ja varmaan viimeiset) joulukynnet Funny Articles -blogin kynsikisaan. Kilpailussa on mukana paljon nättejä kynsiä, joista jokainen saa käydä äänestämässä suosikkiaan.


Halusin pitkästä aikaa maalata akryyliväreillä ja tämmösiin kynsiin päädyin. Pohjalla on IsaDoran nude Sublime Lily. Kultainen shimmerlakka on IsaDoran Gold Sparkles. Peittää kahdella kerroksella, mutta kestää iäisyyden kuivua. Maalasin nimettömään tollasen kellon ja rusetin. Piti kyllä jonkun aikaa ensin harjotella paperille. :D Muihin kynsiin maalasin kuusenoksia. Lisäsin vihreiden neulasien sekaan vähän mustia, että tulisi jonkinlaista syvyysvaikutelmaa. Lopuksi lisäilin kultaisen lakan päälle vielä BYS:in kullanväristä holohilelakkaa nimeltä Gold Finger ja Orlyn Too Fabia tuomaan vähän blingiä.
Eipä mulla varmaan mitään erikoisempaa sanottavaa näistä kynsistä ole. Oli kiva näpertää taas noiden akryylivärien kanssa, vaikka keittiön pöytäliinakin sai samalla vähän lisää väriä.

2 kommenttia:

  1. ihanat kynnet :) käy muuten osallistumassa arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos.
    Saatan käydäkin, jos vielä myöhemmin muistan. :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.