torstai 6. kesäkuuta 2013

Kukkia ja perhosia osa 2

Hupsista, miten mulla onkaan jäänyt tämä blogin päivittäminen. Parina viime viikkona omat kiireet ja lämpimät kesäpäivät (eli laiskottelu) ovat olleet etusijalla. Postauksia on paljon rästissä, vaikka omia kynsiä ei ole juuri ollut inspistä tehdä, koska mulle iski pienoinen kynsimasennus, kun jouduin lyhentämään ne aivan nysiksi. Mutta kaivetaanpas tuolta luonnosten kätköistä nyt äkkiä kaikista kesäisimmät kynnet esiteltäväksi.


Viime kerralla mun lempi (ja ainoa) kynsiasiakas halusi vihreät kynnet. Mulla on loppujen lopuksi tosi vähän kesäisen vaaleanvihreitä kynsilakkoja. Models Ownin Endamame olisi ollut hyvän värinen, mutta se on kuplimisen vuoksi niin epäluotettava lakka, että ei sitä sitten laitettu. Päädyttiin lakkaamaan kynnet China Glazen Laser Limellä, jonka voitin tässä taannoin Mimosan arvonnasta. Laser Lime on hololakka, mutta holoefekti vaikutti aika hennolta ainakin lamppuvalossa. Lakka levittyi hyvin ja paras lopputulos tuli kolmella kerroksella. LL kuivui yllättävän nopeasti.
Kärkiin tuputtelin liukuvärjäyksen Color Clubin Fly With Me:llä. Nyt kuvista huomaan, että olisi pitänyt häivyttää liukuvärin rajaa enemmän, kun se jäi joissakin kynsissä turhan selväksi. Asiakas kuitenkin onneksi tykkäsi liukuväristä.
Koristeltiin kynnet kukka- ja perhostarroilla. Ensin meidän oli tarkoitus laittaa eri kukkatarroja, mutta ne olivat niin huonolaatuisia, että en saanut yhtäkään tarraa arkista ehjänä. Onneksi mulla noita kukkatarroja kuitenkin riittää.
Päällyslakkana Cesarsin pikakuivattaja.

Semmoisen ilmoituksen voisin vielä tähän loppuun laittaa, että en taas muutamaan päivään postaa (ellen huomenna saa jotain tarmonpuuskaa), koska lähden lauantaina heti aamusta Tamperetta kohti ja sieltä matka jatkuu Helsinkiin Mark Knopflerin keikalle. Äiti on Mark Knopflerin suurin fani ja hänen oli tarkoitus lähteä keikalle muutaman tutun kanssa, mutta kaksi heistä joutui perumaan, joten äidillä on nyt kaksi ylimääräistä lippua. Siispä minä lähden mukaan, koska harmittaisi jättää molemmat liput käyttämättä. Vielä olisi yksi lippu vapaana, jos jotakuta kiinnostaa. ;)

4 kommenttia:

  1. Mä tykkään tosi paljon tosta Laser Limen väristä. Se on niitä lakkoja joista en suostuisi luopumaan mistään hinnasta! :D

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.