torstai 27. kesäkuuta 2013

Rusettikynnet arkistojen kätköistä

Nyt äkkiä uusi postaus kehiin ennen kuin seuraava ukonilma puskee päälle. En ole edellisten strassikynsien jälkeen tehnyt mitään uutta, joten tässäpä yhdet julkaisematta jääneet lakkaukset niiltä kaukaisilta ajoilta (joskus kuukauden takaa), kun mulla oli vielä pitkät kynnet. Oi niitä aikoja.


Nimettömiin ja peukkuihin laitoin O.P.I:n The Bond Girls -kokoelman Pussy Galoren ja herkkusiirtokuvia ja siihen vielä päällyslakan. Päällyslakan kanssa mulla tulee Pussy Galoresta ihan hattara mieleen. Otin kuvat vasta jokunen päivä lakkaamisen jälkeen, joten lakka on toisen nimettömän juuresta jo vähän lohkeillut.
Muihin kynsiin tein vaaleanpunaisen liukuvärin Color Clubin Blushing Rosella ja Flormarin U27:llä. Pohjalla on O.P.I:n nudelakka You Callin' Me a Lyre?. Oikean käden tein tällä kertaa vähän hätäisesti ja leimojenkin kanssa meinasi sinni loppua kesken kaiken ja lopputulos oli sitten vain sinne päin. Yleensä jaksan näpertää koristeiden kanssa pitkäänkin, mutta leimojen kanssa oon aika kärsimätön, kun ei vaan osaa. (T: likka, joka juuri suunnittelee tilaavansa lisää laattoja) Leimat on Konadin laatasta M59.
Vaikka osa leimoista ei onnistunut kovin hyvin, niin tykkäsin silti näistä kynsistä. Oon jonkin kumman mielenhäiriön johdosta ruvennut tykkäämään vaaleanpunaisesta ja jopa kimaltavasta vaaleanpunaisesta. Toivottavasti tätä unholaan painunutta liukuväriäkin nähdään mun blogissa tulevaisuudessa vähän enemmän.

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Meinasin itse asiassa laittaa nää siihen sun kilpailuun, mutten sitten laittanut kun sähelsin noiden leimojen kanssa. :D

   Poista
 2. Tosi kivat ;) Tuo OPI:n lakka on kyllä tosi kivan näköinen (: pitäisi itsellekin hankkia...;---)
  http://aboutnailsandlife.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tarkoititko nudea pohjalakkaa vai liquid sandia? No, ne on molemmat kauniita lakkoja, suosittelen. :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.