perjantai 24. toukokuuta 2013

Uusimmat lakkaihanuudet

Tilasin joku aika sitten Nailsuppliesilta lakkoja ja onnekseni paketti ei jäänyt tulliin. Toimitus oli sen verran nopea, että en kerennyt pakettia edes kaivata, kun se jo tuli. Jotain 7-8 päivää siinä taisi mennä. Tilasin yhdeksän lakkaa, joista suurin osa oli tällä kertaa Opeja. Tilasin myös ihan ensimmäisen Essieni. Glitterin ja pinkin määrästä huomaa selvästi, että kesä on tullut.


Niin kukas se nyrpistelikään nenäänsä Liquid Sandeille? :D Näin noita Liquid Sandien swatcheja ihan livenä kaupassa ja ihastuin siihen kimaltelevaan hiekkapaperimaiseen pintaan. Näin helposti se mieli muuttui.

O.P.I - Get Your Number, Can't Let Go, Pussy Galore

Get Your Number ja Can't Let Go ovat Mariah Carey -kokoelmasta ja Pussy Galore on The Pond Girls -kokoelmasta. Numberissa on seassa ihanasti kimaltelevaa hologlitteriä, mutta harmi, kun se ei kuvassa tule esiin. Pussy Galorea kokeilinkin jo kynsille, siitä lisää myöhemmin.

O.P.I - Pirouette My Whistle, You Callin' Me A Lyre?, You Glitter Be Good To Me

Mulla on ollut pitkään himotuslistalla New York City Ballet -kokoelman lakkoja, joten tietenkin niistä piti valkata Pirouette My Whistle ja You Callin' Me A Lyre? ostokoriin. Lyre on sellainen lakka, jonka oikeasti tarvitsin, koska mun edellinen nude jellylakka vetelee jo viimeisiään. Lyrea oon käyttänyt jo kolmiin peräkkäisiin lakkauksiin, että oli mieluinen.

O.P.I - Pirouette My Whistle

O.P.I - You Glitter Be Good To Me

Ykköshankintana mulla oli kuitenkin Opin You Glitter Be Good to Me. Se täytyi saada ennen kuin se poistuu valikoimasta. Lakassa on kirkkaalla pohjalla ihania magentan värisiä hexglittereitä ja pienempää hyvin hennon vaaleanpunaista, ehkä jopa kupariin sävähtävää hilettä. Kuva vääristää värejä vähän ja saa ne näyttämään lämpimämmän sävyisiltä kuin luonnossa.

Orly - Mermaid Tale, Watch It Glitter, Essie - Off The Shoulder

Watch It Glitter ja Mermaid Tale auringossa

Orlyn Flash Glam FX -kokoelmasta piti myös valita joitain lakkoja mukaan. Mun oli tosi vaikea päättää, mitä niistä ostaisin, mutta lopulta päädyin kuitenkin kuparinväriseen Watch It Glitteriin ja vihreään Mermaid Taleen. Tuo Mermaid Tale on kyllä superkaunis. Siinä on holohippusia seassa, mutta ne eivät tule kuvissa esiin läheskään yhtä hyvin kuin luonnossa. Voisin kyllä tilata melkein kaikki lakat Flash Glam FX -kokoelmasta. Heräteostoksena mukaan lähti myös Essien Off The Shoulder.

Onkos teillä samoja lakkoja?

12 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja ♥ Kaikki kelpais kyllä mullekin ;-) Nuita liquid sand- lakkoja oon ihannoinut jo pitkään, mutta tahtoo vain rahavaraston takaraja tulla vastaan :-( No, jospa kesän aikana sais jotain kivoja hankittua ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin on. Itellä tuli aika iso lovi lompakkoon, kun nämä tilasin. :D Tilaankin yleensä lakkani ulkomailta, niin tulee paljon halvemmaksi kuin jos Suomesta ostaisi.

      Poista
  2. Voi ei mitä ihanuuksia! Pirouette my whistle on ainoa joka löytyy minulta, mutta kelpuuttaisin kyllä nämä kaikki itselleni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän nämä on. :) Pirouette on kyllä sievä lakka, näyttää musta ihan lumisateelta pullossa.

      Poista
  3. Kuusi lakkaa löytyy minulta :) Eli suht monta samaa!
    Itse taisin saada Pirouetten swapissa tmv. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari noista lakoista oon sun blogissa nähnytkin. Nämä lakat on kyllä ihania, että eihän se mikään ihme ole, että muiltakin näitä löytyy. :D

      Poista
  4. Voisko joku kertoa pöljälle miten ihmeessä te ihmiset tilaatte Nailsuppliesilta Opeja? En minä niitä siellä nää :( Onko kyseessä ees tää nailsupplies.us? Aattekkee minnuu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pähkäilin kerran itse ihan samaa asiaa ja varmaan moni muukin. Olet oikeassa kaupassa, mutta NS ei ilmeisesti virallisesti myy Opeja, joten ne tulevat näkyviin vasta, kun olet tehnyt itsellesi käyttäjän siitä "Create an account" ja kirjautunut sivulle.

      Poista
    2. Justiisa... Oon kirjautunu sisään vasta sitte ku oon alkanu maksaan. No, tiiänpä mitä seuraavalla kerralla menee tilaukseen... :D Kiitos! :)

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.