perjantai 15. marraskuuta 2013

Hämä hämä häkki

Bongasin kivan näköisen hämähäkkiranskiksen yhdestä Tartofraises -blogin mallitikusta (6. kuva) ja tein siitä oman version. Mallikynnessä oli käytetty erisävyisiä sinisiä, mutta minä päätin käyttää näitä mun uusia syksyisiä hilelakkoja, jotka sopii väriensä puolesta niin kivasti yhteen. Tosi kimaltavat kynnet tuli kyllä pitkästä aikaa.

Hämähäkkikynnet

Valkokultainen I'm Not Lion ja kanelinruskea I Herd That ovat uusia lakkoja mun kokoelmassa. Toisen nappasin mukaani alesta ja toisen kynsikirppikseltä. Olen niin tyytyväinen, että vihdoinkin sain nämä lakat hyppysiini ja vielä järkevään hintaan. Nämä olivatkin ainoat lakat, jotka välttämättä halusin China Glazen On Safari -kokoelmasta.
Lakat ovat koostumukseltaan samanlaisia. Molemmat peittävät 2-3 kerroksella, hile on hyvin hienojakoista ja molemmissa on seassa holohippusia, joskin Herdissä aika vähän. Herdissä on lisäksi vähän punaista hilettä. Kolmas lakka, tummanruskea Glitter Goblin, ei ollut ihan niin täydellinen kuin edellä mainitut serkkunsa, koska se kuivui paljon hitaammin, eikä ollut ihan yhtä peittävä. Goblin on kyllä oikein kaunis lakka, ja siinäkin on seassa hologrammihilettä. Hile on aavistuksen isompaa, kuin On Safarin hilelakoissa.

Hämähäkkikynnet2

Viimeisenä lisäsin kynsiin metallisia(?) hämähäkkikoristeita. Ne maastoutuvat taustaan aika lahjakaasti, mutta tuovat kuitenkin kivasti lisäkimallusta, kun valo osuu niihin. Taivutin hämiksiä vähän kuperammiksi, että ne pysyisivät paremmin kiinni ja laitoin päälle pari kerrosta päällyslakkaa. Kynsien teon jälkeen olen joutunut lisäämään joidenkin hämähäkkien päälle pari kertaa päällyslakkaa, koska se tuntuu jotenkin kuluvat pois ja hämisten terävät jalat jäävät ikävästi kiinni joka paikkaan. Ihan hyvin kaikki hämähäkit kuitenkin pysyivät kiinni muutaman päivän ajan.
Tykkään näistä kynsistä tosi paljon. Ne kimaltaa ihanasti, mutta värit on hillittyjä ja hämähäkinseittikuvio tekee pinnasta mielenkiintoisen näköisen. Kynnet ei ole mun makuun liian räväkät, mutta eivät myöskään tylsät, vaan niissä on juuri sopivasti kaikkea. :) Ja mullahan on ihan yleisellä tasolla heikkous ranskiksiin, hileeseen ja hämähäkkiaiheisiin kuvioihin.

Käytetyt lakat:
O.P.I - You Callin' Me A Lyre?
China Glaze - I'm Not Lion
China Glaze - I Herd That
China Glaze - Glitter Goblin
Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

7 kommenttia:

 1. Tosi upeat! Ihanasti kyllä kimaltelee. :) Yleensä hämäkkiaiheiset kynnet on jollain tapaa pelottavia, mutta näistä ei sellaista fiilistä tule, varsin tyylikkäät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hämähäkit on kynsillä tosi hienoja, mutta luonnossa ihan karmeita. :D Omasta mielestänikin nämä kynnet oli aika tyylikkäät, kumma kyllä.

   Poista
 2. Tosi ihanat! Varmaan just semmoset tuijottelukynnet kimalteiden takia :)

  VastaaPoista
 3. Sulla on taas ihan valtavan pitkät kynnet!! Ja on kyllä upeat nuo koristelutkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne on nyt päässeet rauhassa kasvamaan ilman onnettomuuksia. Vaikka näyttää kyllä jossain kynnessä olevan jo pientä lohkeamaa, että se on vaan ajan kysymys millon se napsahtaa.
   Kiits.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.