lauantai 9. marraskuuta 2013

Tulikynnet

Tein kakkosversion blogin alkuaikoina julkaistuista tulikynsistä, joista tykkäsin silloin ja miksen edelleenkin.

FireNails

Tein liukuvärjäyksen keltaisella shimmerlakalla, oranssikultaisella glassfleckillä ja oranssinpunaisella shimmerlakalla. Alkuperäisiin kynsiin piirsin kiekurat tussilla, mutta nyt käytin akryylimaaleja. Lisäkoristeeksi laitoin vielä vähän häikäisevän kimaltelevaa kultaista hilettä ja oranssia hilesekoitusta. Nimettömään laitoin strasseja, koska niitä oli alkuperäisissäkin kynsissä. Sääli vain, että strassit osoittautuivat aika himmeiksi.
Kynsistä tuli ihan kivat, mutta ei nyt kuitenkaan mitkään tuijottelukynnet. Värit eivät jotenkin vaan olleet mun lemppareita. Tosi hyvin nämä kynnet kyllä kestivät kulumatta. Kyllästyin ja tapojeni vastaisesti poistin ne ennen kuin olisi ollut tarvis.

Käytetyt lakat:
O.P.I - You Callin' Me A Lyre? (nude jelly)
Models Own - Sun Kissed (keltainen)
Color Club - Sparkle And Soar (oranssi)
Color Club - Feel The Beat (oranssinpunainen)
China Glaze - Liquid Leather (musta)
Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

Tässä vielä vanhat kynnet:


Oikeastaan tykkään noista vanhojen kynsien koukeroista enemmän. Ne ovat mielestäni paljon onnistuneemmat kuin uudessa versiossa.

Muuten, semmoista haluaisin kysyä, että osaiskohan joku neuvoa mua Flickrin kanssa? Nykyään lataan blogiin kuvat Flickrin kautta, ja haluaisin, että kuvaa klikkaamalla sen saisi näkymään alkuperäisessä isommassa koossa. Tällä hetkellä kuvan klikkaus vie kuitenkin suoraan Flickriin, eikä näytä isompaa versiota kuvasta. Voisikohan tätä jotenkin muuttaa?

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.