sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Synkkä prinsessa

Tällä kertaa mulla onkin esiteltävänä vähän enemmän näperrystä vaatineet kynnet. Idea näihin kynsiin lähti siitä, kun rupesin suunnittelemaan kynsiä lempimangani pohjalta, missä on paljon viktoriaanistyylisiä koristeellisia vaatteita. Mangan henkeä nämä kynnet eivät loppujen lopuksi vanginneet, vaan niistä kehittyi jotain aivan muuta, mutta tykkään silti lopputuloksesta. Mulla tulee näistä kynsistä mieleen synkkä prinsessamekko.

Riipuskynnet3

Tiesin heti, että haluan käyttää näihin kynsiin A englandin Bridal Veiliä, joka on upea musta hololakka. Halusin myös jotain toista väriä, mikä tuottikin paljon päänvaivaa. Kokeilin kynsille kolmea lakkaa ennen kuin vihdoin sain aikaan silmääni miellyttävän väriyhdistelmän. Toiseksi lakaksi valitsin likaisen vaaleanpunaisen She's Sooo Glamin Color Clubilta.
Olen molemmista lakoista puhunut blogissa ennenkin, mutta sanottakoon jälleen, että Bridal Veil on täydellisyyttä. Se levittyy kuin unelma ja peittää melkein yhdellä kerroksella. Todella kaunis lakka, niin mun tyylinen. Ikävä kyllä kuvaushetkellä oli niin vähän valoa tarjolla, että lakan kaunis holoefekti jäi piiloon. She's Sooo Glamissa on hieman toivomisen varaa, sillä se levittyy aika epätasaisesti, eikä peittävyyskään yllä A englandin tasolle. Glam on kuitenkin väriltään tosi kaunis, eikä laatu nyt sentään niin huono ole, että lakasta luopuisin.

Riipuskynnet 

Kynsiin tuli käytettyä monen sortin koristeita. Etusormeen kiinnitin pitsimäisen näköisen siirtokuvan, helmenpuolikkaita, strasseja ja mikrohelmiä. Vähän sääli, kun helmenpuolikkaista tuli harmahtavan näköisiä mustaa taustaa vasten.
Keskisormeen maalasin rusetin akryyliväreillä. Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen ja tykkäänkin keskisormen kuviosta eniten nimettömän ohella.
Nimettömässä on tarkoitus olla jonkin sortin riipus. Ketjun muotoilin mistäkäs muusta kuin mikrohelmistä. Riipuksen keskellä on soikea siirtokuva, jossa on naisen kasvot, mutta kuva hukkuu mustaan taustaan. Minusta nimetön onnistui kuitenkin hyvin. Mikrohelmet on aina niin ihania.
Pikkurillin kynnen koristelin maalatuilla "helminauhoilla" ja vasta ostamillani avainsiirtokuvilla. Nämä siirtokuvat on kyllä tosi hienoja! Mulla on oikeastaan kova hinku käyttää näitä pian uudestaan.

RiipuskynnetPeukku

Peukusta löytyy avaimelle lukko. ;) Piirsin lukon Dependin hopeisella nail art -lakalla ja muut kuviot akryyliväreillä. Kynnestä tuli ihan kiva, mutta ei kuitenkaan niin kiva kuin kavereistaan. Ehkä olen liian itsekriittinen, mutta nauha ei onnistunut ihan niin hyvin kuin mun mielikuvitusversiossa.

Vaikka löydänkin kynsistä jos jonkinlaista pikkiriikkistä vikaa, niin tykkään silti lopputuloksesta. Kiva, kun on pitkästä aikaa kynsillä jotain koristeellista, söpöä ja ehkä jopa hieman överiä. Kovin kauaa nämä kynnet eivät ikävä kyllä kestäneet hyvinä, sillä mikrohelmet alkoivat tippua parin päivän jälkeen.

14 kommenttia:

 1. Upeat kynnet! Nuo maalaukset on tosi onnistuneita :) oot taitava!

  VastaaPoista
 2. Aivan mahtavat kynnet! Keskisormi ja peukku <3 :)

  VastaaPoista
 3. Naa on ihan mahtavan hienot! Mulla ei karsivallisyys riittais tallasiin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei mullakaan kyllä riittäny kärsivällisyyys ku toisen käden koristeluun. :D

   Poista
 4. Voi luoja ku hienot!! @__@ Voisit jakaa tuota näperrystaitoas vähä mullekki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aw, kiitos. :D Sulla riittää sitä taitoa kyllä ihan omasta takaa.

   Poista
 5. Huippuhienot!! Mä en kyllä mitenkään käsitä, kuinka sun kynnet pysyy noin huiman pitkinä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuskin ne enaa kovin kauaa pysyy nain pitkina, kun yhdessa on jo pieni halkeama.

   Poista
 6. Oi vitsit, noissa on ollut älytön työ mutta todella näyttävä lopputulos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllahan naissa kieltamatta aika kauan meni. Kiitti. :)

   Poista
 7. Kääk miten IHANAT! :o Etenkin tuo etusormen kynsi, sitä voisi vaan jäädä ihailemaan... 8) ♥

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.