tiistai 25. helmikuuta 2014

Hillityt geishakynnet

(English translation at the end of the post)

Tällä kertaa kynsillä on O.P.I:n I Theodora You (minilakka), jonka voitin viime kesänä Rakkaus Kynsiin -blogista. Lakka on vaaleanpunainen jelly (vai kenties crelly?), mutta jossain valossa se nojaa vahvasti beigeen. Laitoin kynsille kolme kerrosta lakkaa, millä ei vielä saa peittävää lopputulosta, mutta ei sen ole tarkoituskaan. Lakka levittyi hyvin, vaikka en saanutkaan kerroksista ihan täydellisen tasaisia. Vaaleat jellyt on siitä hankalia, että pienikin paksuusero lakkapinnassa näkyy. Mutta eipä se nyt pahasti silmään pistä, ellei ihan läheltä rupea tiirailemaan.

Geisha2
Klikkaa isommaksi

Tykkään paljon tästä lakasta. Se on sievä ja sopii mun ihonsävyyn. Käytän tällaisia nudetyyppisiä jellylakkoka hyvin harvoin muuten kuin ranskiksen pohjalla, vaikka aina ihastelenkin niitä swatcheissa. Jos haluaa luonnollisen ja sievän lopputuloksen, niin tämmöset lakat on kyllä ihania.

Nimettömiin laitoin koristeeksi upean yksityiskohtaiset geishasiirtokuvat. Harmi vaan, että laatu oli tosi huono. Kuvat olivat tavallista paksumpia ja jäykempiä, eivätkä ne tuntuneet millään tarttuvan kynnen pintaan. Toisen siirtokuvan alle mun piti laittaa hammastikulla kirkasta lakkaa, että sain sen pysymään paikoallaan ja levitettyä päällyslakan. Toisen sain sentään kiinni ilman sen suurempia kommervenkkejä. Yritin levittää päällyslakan varovasti, mutta silti siirtokuvat meinasivat lähteä repeilemään reunoista. Laitoin kaksi kerrosta päällyslakkaa, koska kuvien reunat jäivät vähän törröttämään. Huonoa laatua siis, mutta siitä huolimatta lopputulos on tosi kivan näköinen. Itse ainakin tykkään. :)

Geisha

I painted my nails with O.P.I's I Theodora You which is a pink toned jelly polish. I used three layers of it for this manicure which is not enough for full coverage but this is a polish that probably isn't supposed to be 100% opaque. The polish applied smoothly but I still couldn't get the color completely even on every nail. Light jelly polishes are always tricky to apply because if you press the brush too much it will leave visible brushstrokes. However, the small imperfections aren't that obvious unless you look at the nails more closely.

I decorated the ring fingers with amazingly detailed geisha waterdecals. They're so beautiful but the quality is terrible. The decals were thicker and more stiff than what I'm used to and they just didn't want to stick on the nail. I even had to use a toothpick to put clear polish under the other decal to attach it before I could even think of adding top coat. The other decal didn't cause so much trouble but it was still a struggle. I tried to be careful when adding the top coat but I still managed to cause cracks on the pictures. Thankfully they're not that noticeable.

I like this manicure a lot even though it's very simple. I like the natural look and I think I Theodora You is a beautiful polish and it goes well with my skintone (many nude polishes don't). Even the waterdecals turned out rather nice regardless of the struggle.

8 kommenttia:

 1. Kauniit! Harmi kun nuo siirtokuvat olivat huonoja, ovat niin nätin näköisiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin, onhan se sääli. Kyllä näitä voi silti käyttää, jos jaksaa kikkailla.

   Poista
 2. Sulla on niin kauniit kynnet :) Ihanan herkät koristelutkin, harmi vain kun decalit eivät olleet "käyttökelpoisia" :/

  VastaaPoista
 3. Kiitos. :) Joo, harmi noita siirtokuvia.

  VastaaPoista
 4. I have this OPI polish and I love it, it is a very classy shade and you made it more beautiful with the decals!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I like this polish a lot too. It's a great choice when you want go for a natural look. :) Thanks!

   Poista
 5. On kyllä kauniit kynnet ♡
  Yksinkertaiset mutta näyttävät :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.