perjantai 21. helmikuuta 2014

Lakkakokoelma, osa 5: IsaDora ja Models Own

Lakkojen esittely jatkuu. Ekana näytillä IsaDora. Tykkään kyseisestä merkistä ihastuttavien värien ja hyvän laadun ansiosta, mutta mun ei ole enää tullut osteltua ID:ltä lakkoja pienen pullon ja siihen nähden korkean hinnan takia.

Isadorat

Shocking Lilac: Violetti shimmer. Tämä on tosi vanha lakka, enkä ole käyttänyt sitä pitkään aikaan. Eipä muistu mieleen mitään mielipiteitä niin negatiivisessa kuin positiivisessakaan mielessä.

Magic Green: Vaaleanvihreä shimmer. Tämä lakka vetelee jo niin viimeisiään, ettei tätä voi enää lakata kynnelle. Liukuväreihin se kuitenkin vielä kelpaa.

Coral: Korallin värinen shimmer. En hirveästi tykkää korallista ja persikasta, joten en ole käyttänyt tätä lakkaa pitkään aikaan.

Power Pink: Nimensä veroinen vaaleanpunainen creme. Pullossa lakka näyttää hyvin kylmänsävyiseltä, mutta kynsillä se voi valosta riippuen näyttää paljon lämpimämmältä. Levittyy tosi hyvin ja peittää helposti kahdella kerroksella. Yksi mun lempivaaleanpunaisistani.

Isadorat2

Rocky Ruby: Kirkaspohjainen lakka, jossa pientä punertavan sävyistä pinkkiä hilettä, pientä hopeista hologrammihilettä ja isompaa neliön mallista hopeista hologrammihilettä. Kertakaikkisen upea lakka.

Silver Sparkles: Hopea shimmer. Oon käyttänyt lakkaa vaan koristeluun, joten en oikein osaa sanoa levittyvyydestä. Tuntuu kuitenkin peittävän ihan hyvin, mutta ei silti oikein sovellu leimaamiseen. Tämä lakka kimaltelee kauniisti ja on siksi mun lemppari hopeinen shimmer.

Gold Sparkles: Edellisen lakan kultainen sisko. Kaunis lakka, mutta kuivuu tosi hitaasti.

Forest: Tummanruskea lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä. Olenpa näkevinäni pullossa pari punertavaakin hippusta. Ostin tämän lakan joskus alennuksesta ja mulla on ollut pitkään suunnitelmissa kokeilla tätä, mutta enpä ole saanut aikaiseksi.

White Art: Valkoinen graffitilakka. Jotenkin mulla meni graffitilakat ihan ohi, enkä omista kuin tämän yhden, jonka sain lahjaksi. Tämä on yksi harvoista lakoista, joka herätti edes jonkin asteista mielenkiintoa meidän perheen miesten keskuudessa. :D Ei mitään valittamista tästä lakasta.

Sitten siirrytään Models Owneihin, joita tarttui joskus Seppälästä mukaan, kun niitä siellä vielä oli. Models Ownilta tulee mun mielestä oikeen kivan värisiä lakkoja, eikä hintakaan päätä huimaa. Toisaalta lakat haisee mielestäni normaalia pahemmalta ja laatu on vähän niin ja näin...

Models Ownit

Emerald Black: Hyvin, hyvin tumma, vihreä duochrome. Itse en oikeastaan ajattele tätä duochromena, koska efekti on niin hento. Valosta riippuen lakka saattaa näyttää sinisen sävyiseltä vihreältä tai sitten enemmän keltaiseen taittavalta vihreältä. Tietyssä valossa se saattaa näyttää jopa melkein mustalta. Lakka levittyy ihan kohtalaisesti ja peittää kahdella tai kolmella (en oikein muista) kerroksella. Mulla on heikkois tummanvihreisiin ja tämä onkin mun lempilakka MO:lta

Golden Green: Oliivinvihreä duochrome. Pullossa lakka taittaa kultaan ja vihreää. Siitä on tosi pitkä aika, kun viimeksi lakkasin tällä kynteni, joten en oikeen muista, miten vahvasti duochrome-efekti näkyy kynnellä. En kuitenkaan muista mitään negatiivista tästä lakasta, mikä on yleensä hyvä merkki.

Endamame: Lakasta käytetään myös nimeä Edamame. Itse käytän nimeä, joka pullon pohjassa lukee. Oli nimi mikä oli, lakka on kuitenkin vaaleanvihreä shimmer. Shimmer on hyvin hentoa, eikä hirveästi näy kynnellä, mutta tuo lakkaan silti tietynlaista pehmeyttä. Lakka sopii tosi hyvin kevääseen ja kesään ja oonkin käyttänyt sitä paljon. Nykyään kuitenkin vieroksun sitä, koska se kuplii niin herkästi. Lisäksi se on käytössä hieman paksuuntunutta, eikä levittyvyys alun alkaenkaan ollut mikään maailman paras. Sääli, koska pidän väristä paljon.

Dream Stream: Iloisen sininen shimmerlakka, jota ei ole tullut käytettyä, koska sattuu ennestään olemaan kaksi melkein samanlaista.

Models Ownit2

Blooming Pink: Punertavan sävyinen magenta shimmerlakka. Kuvassa lakka näyttää punaisemmalta kuin se oikeastaan on. En itse tykkää magentan värisistä shimmereistä ja ostinkin tämän, koska se näytti kaupassa jotenkin paljon punaisemmalta kuin se oikeasti oli. Mutta mun äiti onneksi pitää tämän tyyppisistä lakoista.

Zest A Peal: Iloinen, oranssi lakka, jossa on hyvin hentoa shimmeriä. En yleensä niin piittaa oranssista kynsillä, koska se jotenkin hyppii silmille, mutta tästä lakasta kuitenkin pidän, koska shimmer tuo siihen pehmeyttä. Lakka on oikeastaan hieman vaaleampi kuin kuvassa. Se peittää kolmella kerroksella ja laatu on ihan ok. Lakka on joskus vähän kuplinut, mutta ei yleensä, joten kai se on taas lakkaajassa vika.

Sun Kissed: Kaunis, keltainen shimmer. Tämä lakka saatta oikeastaan olla mun lempikeltainen. En ole ikinä lakannut tätä koko kynnelle, joten levittyvyydestä en osaa sanoa oikein mitään. Koristelussa ja liukuvärjäyksessä tämä on kuitenkin toiminut vallan mainiosti.

Nail Art Pen: Kultainen nail art -lakka, jolle en löytänyt sen kummempaa nimeä. Pullossa on ohut sivellin sekä ohut "kynänkärki", jolla voi tehdä yksityiskohtaisempia koristeluita. Voitin lakan vastikään Cririan arvonnasta ja mielenkiinnolla odotan tilaisuutta päästä kokeilemaan tätä.

Siinä oli kaikki IsaDorat ja Models Ownit. Niitä ei paljon ollutkaan. Mitäs te tykkäätte näistä merkeistä ja onko teillä samoja lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.