sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Lakkakokoelma, osa 4: A-england ja Orly

Alkuun pahoittelut tästä yhtäkkisestä hiljaisuudesta blogissa. Pidin pienen lakkatauon, koska mulla lohkesi kaksi kynttä niin pahasti, että vieläkin jynssään veriroiskeita seinältä, ja oon nyt puolitoista viikkoa antanut olemattomien kynsien kasvaa rauhassa. Eilen lakkasin taas uudet kynnet, mutta en vielä ole kuvannut niitä, joten paremman puutteessa jatkan tätä mun lakkakokoelman esittelyä, joka tuntuukin olevan ikuisuusprojekti.
Aiemmat esittelypostaukset löytyvät Täältä, Täältä, Täältä ja Täältä.

Tällä kertaa esittelen A-englandit ja Orlyt. Valistakaa mua, muuten, jos tiedätte miten tuo A-england kaiken taiteen sääntöjen mukaan kirjotetaan, sillä minä en tiedä, kun tuntuu, että joka paikassa se on vähän eri tyylillä.

A-Englandin lakat
 Köh köh, miten niin käytän vanhojen postausten kuvia!

A-Englandin lakat swatchit aurinko
Excalibur / Tristam / Perceval / Dragon / Saint George / Bridal Veil

Sanottakoon tässä vielä yhteisesti, että kaikki yllä komeilevista lakoista (paitsi Excaliburista en tiedä, kun en ole sitä koko kynnelle kokeillut) peittää 1-2 kerroksella ja levittyy kuin unelma. A-england on yksi mun lempilakkamerkeistä erinomaisen laadun ja kauniiden, uniikkien lakkojen ansiosta. Olen esitellyt näitä lakkoja aiemmin myös Tässä postauksessa. Tämän hetken lemppareimmat ovat turkoosi Saint George, punainen Perceval ja musta Bridal Veil.

Excalibur: Hopeinen shimmerlakka, jota käytän lähinnä leimaamiseen.

Tristam: Tummansininen lakka, jossa on hienoinen holoefekti.

Perceval: Syvänpunainen shimmerlakka. Tämä on ehkä mun kaunein punainen lakka, ja mulla on paljon punaisia.

Dragon: Vaaleahko, utuinen, likaisen vihreä lakka, jossa on kultainen hohde ja hento hologrammiefekti.

Saint George: Tumma, sinivihreä hologrammilakka. Voin sanoa, että tämä lakka kuuluu mun viiden suosikin joukkoon. On se niin upea. Lakka on vähän sotkuinen poistaa, mutta ei liian pahasti.

Bridal Veil: Lämpimän sävyinen musta lakka, jossa myös hento holoefekti.

Orlyt2
R.I.P / Too Fab / Watch It Glitter / Mermaid Tale

R.I.P: Mustalla pohjalla pientä kuparin väristä hilettä ja isompaa ruosteenoranssia hexhilettä. Oon käyttänyt tätä mustan lakan päällä, että en tiedä miten peittää yksinään. Jännästi pullossa vajunut tämä lakka.

Too Fab: Pieniä ja isohkoja lämpimän kullan sävyisiä hexhileitä kirkkaalla pohjalla. Lakka levittyy yllättävän pehmeästi ja tasaisesti.

Watch It Glitter: Muuten samanlainen kuin Too Fab, mutta kuparinsävyinen.

Mermaid Tale: Kaunis lakka, jossa on vihreää hologrammi-hexhilettä ja pientä vihreää hilettä. Tämä lakka on niin ihanan näköinen, mutta en silti ole vielä kokeillut sitä.

Orlyt
Rock-It / Lemonade / Halo

Rock-It: Kaunis, punainen lakka, jossa on paljon shimmeriä ja kultainen hohto. Jotenkin tykkäsin tästä lakasta enemmän pullossa kuin kynsillä. Oon käyttänyt lakkaa kerran, eikä kynnet päätyneet blogiin asti, enkä enää oikein muista levittyvyydestä tai peittävyydestä mitään.

Lemonade: Vaaleankeltainen creme, jota löytyy tälläkin hetkellä kynsiltä. ;) Ostin tämän lakan täyttämään keltaisen pastellin paikkaa, mutta oikeastaan lakka osoittautui pastellia kirkkaammaksi. Nätti se on joka tapauksessa. Koostumukseltaan lakka on vähän lirua, joten sen kanssa pitää olla tarkkana, ettei sotke kynsinauhoja. Lakka peittää kahdella kerroksella, mutta itse tykkään laittaa kolme, että saa tasaisen lopputuloksen.

Halo: Tämä on mun uusin Orly ja olen voittanut sen Rakkaus Kynsiin -blogista. Lakassa on kirkkaalla pohjalla pikkiriikkisiä kultahippusia ja pientä, hopeista hexhilettä. Värimaailma on aika samanlainen kuin China Glazen I'm Not Lionissa, mutta ne eivät kuitenkaan ole dupeja.

Onko teillä samoja lakkoja ja mitä mieltä olette esitellyistä merkeistä?

2 kommenttia:

 1. Hi. I am one of your new followers, I found your blog on the Museum of nail art page. Your designs and nail art is very creative and original, you have a lot of great manis! Even if I don't understand Finish, your pictures are talking for themselfs! Have a great day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi! Yes, I noticed that I have a new follower! :) I've actually been thinking of adding an english translation to my future posts since I know I have some readers outside of Finland. ;)
   I also saw some of your designs in the very same page. I loved the black and white manicure that was inspired by a dress!
   Thank you so much for your lovely comment. Have a nice day, too!

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.