torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäispupuja

Hypätäänpä heti suoraan asiaan, eli tässä olisi mun pääsiäiskynnet.

EasterBunnies2

Maalasin kynsille perinteitä noudattaen pupuja ja pääsiäismunia, ja värit on tietenkin iloisia. Käytin akryylimaaleja kaikkiin kuvioihin. Tykkään näiden kynsien karkkimaisesta värimaailmasta ja tietty pupuista. :D Lempparikynsi on etusormi, joka sai inspiksen äitin kaulahuivista, joka on niin ihanan värinen, että saatan pölliä sen. Osallistuin tällä manikyyrillä myös Kynsille -blogin pääsiäisaiheiseen lakkauskisaan. Kannattaa käydä katsomassa kilpailijoiden värikkäitä taiteiluja. Omaa suosikkiaan voi myös äänestää.

Käytetyt lakat:

Color Club - She's Sooo Glam (vaaleanpunainen)
Color Club - French Tip (valkoinen)
Sally Hansen - Palm Treat (vaaleanvihreä)
Models Own - Zest A Peal (oranssi)
Miss Selene - 213 (oranssi)
Essie - First Base
Cesars Secrets - Matte Top Coat
Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat

Lakkojen kanssa ei ollut ongelmia, vaikka She's Sooo Glam on edelleenkin vähän tahkea levittää ja Sally Hansenin Palm Treat tuntui ensimmäisellä kerroksella vähän turhan juoksevalta. Mutta loppujen lopuksi Palm Treatin koostumus on mielestäni hyvä ottaen huomioon, että se on vaalea creme. Se peitti 2-3 kerroksella ja kuivumisaika oli keskiverto.
En omista rauhallisen oranssia cremeä, joten laitoin peukkuun kaksi kerrosta oranssia shimmerlakkaa ja sen päälle kerroksen saman väristä jellylakkaa, mikä toimi hyvin tähän tarkoitukseen.

Suklaantäyteistä pääsiästä kaikille!

***

Here are my Easter nails. I went with a traditional design, painting bunnies and Easter eggs with acrylic paint. You can see the polish I used listed above.
I liked these nails for their cute and happy colours and I also thought the bunnies were cute. (Aren't bunnies always?) I liked the design in my index finger the best and feel like using it again in the future.

Happy Easter!

10 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.