sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kesä ja kukkaset

Tein itselleni kesäkynnet, joista tulikin aika synkät. Pohjalakkana mulla on ihana A englandin Saint George, yksi lempilakoistani. Yrjö on edelleenkin ihan täydellisyyttä. Se peitti jo yhdellä kerroksella, mutta joihinkin kynsiin laitoin kaksi tasaisemman lopputuloksen saavuttamiseksi. Tästä postauksesta voi lukea lisää kyseisestä lakasta, jos on mennyt ohi.

Summer nails3

Koristeeksi piirtelin kultaisia kiekuroita Cririan arvonnasta voittamallani Models Ownin kynsilakkakynällä, josta olin alusta asti tosi innoissani. Lakkapurkissa on siis neulan paksuinen terä, jolla voi piirtää kuin kynällä sekä myös ohut sivellin, jos haluaa maalata vähän paksumpaa viivaa. Mielestäni kynää on paljon helpompi käyttää kuin sivellintä ja sillä saa ohuempaa viivaa. Pakko kyllä hankkia jostain lisää tämmösiä. Kannattaa odottaa, että lakka kuivuu kunnolla ennen kuin laittaa päällyslakan, koska muuten koristeet saattaa levitä, mikä kävi mulla parin kynnen kohdalla. Käyttämäni Cesarsin pikakuivattaja on kyllä niin tujua tavaraa, että se tuntuu muutenkin sulattavan vähän kaiken.

Summer nails2

Alunperin mulla oli ajatuksena maalata kynsiin kukkia one stroke- tekniikalla, sillä olin unohtanut, kuinka avuton siinä oikeasti olen. Menin sitten helpoimman kautta ja laitoinkin siirtokuvia, joita mulla tursuaa joka laatikosta. Siirtokuvat olivat muuten oikein laadukkaita, mutta tumma pohja kuultaa vähän läpi, mitä osasin kyllä odottaakin. Lopuksi laitoin vielä reippaalla kädellä pieniä strasseja.

Summer nails

Mun mielestä kynsistä tuli ihan kivat. Ei nämä nyt kesää kilju, mutta ihan kiva tehdä välillä jotain vähän erilaista. Nämä kynnet menevät myös kategoriaan 'kummalliset mielleyhtymät', sillä jostain kumman syystä nämä on mun mielestä merirosvohenkiset. :D

***

Here you can see my first officially summer themed nails of the year, even though they ended up looking rather dark. I used A england's Saint George as a base colour. It's perfection and one of my favourite polishes ever. I used only one layer of polish on most of the nails and two on the rest to get the surface perfectly even. The only issue I have with Saint George is that it may stain your cuticles a little bit when removed, but it's nothing you can't work with. If you'd like to see more pictures of this gorgeous polish, you may be interested to check out one of my >previous posts< about it.

I decorated the nails with a golden nail art pen from Models Own which I've been itching to try since I won it from Criria's giveaway. The polish comes with a tiny needle-like pen nib and also a thin nail art brush. I liked the pen a lot and I think it's a lot easier to work with than brushes since you can have a better grip on the bottle while making super thin line. I recommend letting the polish dry completely before adding top coat to avoid smudging.

I was going to paint one stroke flowers on my nails but then I remembered how sucky I am at it and decided to take the easy way and use water decals. The dark background shines throught and dims the colours but it's to be expected. I finished the nails with a ton of small rhinestones and top coat.

I like these nails even though they may not be as summery as I originally planned them to be. For some reason the nails make me think of pirates. :D No clue why but I can't help it!

7 kommenttia:

 1. pretty nails:)

  Kisses!
  http://nailsandmore2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Juu ei nyt ehkä varsinaiset kesäkynnet, mutta muuten kyllä tosi onnistuneet kaikessa koristeellisuudessaan! Ja toi Saint George on niin kaunis... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, se on kai tuo tumma väri, kun synkistää. Vaikka luulisi kaiken olevan kohdallaan, kun on vihreää, holoa, kukkia ja perhosia! :D
   On se kyllä oikea kaunokainen, vai pitäisköhän nimen perusteella sanoa mieluummin komistus.

   Poista
 3. Kattoin ekasta kuvasta että ompa synkät tosiaan, mutta ton aurinkokuvan jälkeen muutin mieleni! Toi vihree lakka on ihanan kimalteleva ja omalla tavallaan kesäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, Saint Georgen upeus tuleekin täysin esille vasta auringossa. :)
   Onneksi tässä on aikaa tehdä vielä monenlaiset kesäkynnet. :)

   Poista
 4. I love the base polish and the hole mani is fantastic. Yes, it is more a spring design than a summer one, but still it turned out excellent!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. It's hard not to love the polish! <3

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.