torstai 24. huhtikuuta 2014

Vesivärileikkejä

Vaikka enhän minä oikeasti vesivärejä käyttänyt, vaan akryylimaaleja ja vettä, mutta kun se näyttää vesiväriltä. Kokeilin toisen kerran pääsiäiskynsissä ollutta kuviota, mutta tällä kertaa vähän väljämpänä ja useampaan kynteen. Etusormen raitoihin tuli epähuomiossa vähän enemmän pigmenttiä kuin muihin, mutta ei se nyt niin hirveästi silmään pistä. Nimettömään piti saada jotain erilaista ja parin epäonnistuneen koristeluyrityksen jälkeen päätin mennä tutulla ja turvallisella ranskiks-siirtokuva -yhdistelmällä.

Watercolor nails

Lähdin tekemään näitä kynsiä hyvällä mielellä, mutta jokin näissä nyt tökkii. Se saattaa johtua siitä, etten tykkää valkoisista kynsistä, tai sitten se on jotain muuta. Mitä mieltä te ootte, menikö metsään vai ei?

Käytetyt lakat:
Essie - First Base
O.P.I - You Callin' Me a Lyre? (nude jelly)
Color Club - French Tip (valkoinen)
Veryme - White Design (valkoinen nail art -lakka)
Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat

***

I painted stripes over a white polish with acrylic paints, almost the same way I did on my Easter nails. I accidentally used a bit more pigment for the index finger but it's not that visible unless you stop to look at the nails more closely. I wanted to have something different on my ring finger and after a couple of nail fails I decided to do a simple french manicure with a waterdecal.
I wanted to like these nails but they just don't seem to be working for me. I don't know if it's because I don't really like white nails or if it's simply the design. What do u think?

10 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.