maanantai 2. kesäkuuta 2014

Väripyörremyrsky

Näihin kynsiin inspiraatio tuli Sonnelta, joka oli puolestaan inspiroitunut Annin kynsistä. Englanniksi tällaiset kynnet taitaa kulkea nimellä 'distressed nails' ja mulla on semmoinen käsitys, että ne on Chalkboard Nailsista lähtöisin. Sieltä löytyy myös tuto.

Lyhyesti sanottuna kynnet tehdään sutimalla lähes puhtaaksi pyyhityllä siveltimellä sikin sokin eri lakkoja päällekkäin. Parhaiten tekniikka onnistuu peittävillä lakoilla, mutta paremman puutteessa käytin myös yhtä keltaista crellyä. Mulla kun ei yli 200 lakan kokoelmassani ole kuin muutama keltainen lakka. Vinkkauksia hyvälaatuisista, ei liian kirkkaista peruskeltaisista cremeistä otetaan vastaan. ;)

Distressed_summer_nails

Tämä oli mun mielestä tosi hauska lakkaus tehdä ja just sopiva väsyneenä väkerrettäväksi, kun ei tarvi kuin sotkea. :D Tai noh, voihan tämänkin varmaan viedä korkeammalle tasolle, mutta itselläni ei liikkunut päässä häävin mitään kynsiä tehdessä. Koristeeksi laitoin muutamat niitit. :)

Distressed_summer_nails_2

Tykkään kynsistä paljon. Lopputulos on kesäinen, värikäs ja hauska olematta kuitenkaan liian räikeä. Jokainen voi tietty tehdä itseään parhaiten kuvastavan version. Mua himottais tehdä vielä ainakin raikkaan vihreät kynnet. :) Mitä värejä te yhdistelisitte?

Osallistuin kynsillä muuten myös Miraclen kynsikilpailuun, jossa on mukana paljon toistaan hienompia lakkauksia. Omaa suosikkiaan voi äänestää 14.6. saakka ja myös äänestäjien kesken arvotaan palkintoja.

Käytetyt lakat / Polish used:
O.P.I - You Callin' Me a Lyre? (nude jelly)
Orly - Lemonade (vaaleankeltainen / light yellow)
Wild and Crazy - Twilight (keltainen / yellow)
Color Club - French Tip (valkoinen / white)
Color Club - She's Sooo Glam (vaaleanpunainen / pink)
China Glaze - Liquid Leather (musta / black)
Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat

***


I got the inspiration for these nails from Sonne who for one was isnpired by Anni's nails. I believe that this technique is from Chalkboard Nails. You can see a tutorial >here<.
The nails are basically made by wiping off most of the polish from the brush and then just randomly brushing different coloured polishes on your nails. It gives an interesting and fun look and is super easy. I added some rivets for extra decoration.

I liked this manicure a lot and thought it was very "me". Heh, I just love pink and yellow together. I feel like trying this technique again with a different colour combination, green maybe. What kind of colours would you match together?

17 kommenttia:

 1. Mä en olekaan vielä kokeillut tätä koristelutyyliä vaikka pitkään onkin pyörinyt ideapankissa. Nämä on kyllä todella onnistuneet! :) Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, on mielestäni tosi hauska tekniikka. :)
   Kiitos.

   Poista
 2. Mielettömän hienot! Ja ihanasti asetellut niitit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Taitaa muuten olla sulta saatuja niittejä. :D

   Poista
 3. Upeat kynnet. :) Tuo tekniikka on tosi kiva. Oon kokeillut sitä itekin.

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet! Niin kesäiset ja huolettomat. Ihailen aina kerta toisensa jälkeen sun kynsiä, kun ne vaan on aina niin älyttömän hienoja! :)
  Keltaiseksi cremeksi voin ehdottaa OPIn Just Can't Cobe-acabanaa! Se on kyllä aika kirkas, mutta keltaiseksi cremeksi hyvä laatuinen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos paljon, niin kehuista kuin lakkavinkistä. Muistelisin, että oon joskus katsonut tuon lakan swatcheja vähän sillä silmällä, mutta sitten oon alkanut epäröidä, että oliskohan se kuitenkin liian räväkkä mun makuun. Joskus on hankala sanoa ennen kuin lakan on nähnyt livenä. Mutta voishan se kyllä olla ihan aiheellista omistaa myös yksi vähän kirkkaampi keltainen. :D

   Poista
 5. OMG, I love it and I am going to try it too for sure!

  VastaaPoista
 6. Tosi hienot! Täytyypä kokeilla tätä lakkaustyyliä pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Itselläkin tekee mieli kokeilla tekniikkaa vielä uudestaan.

   Poista
 7. Amazing manicure ! A rock one but yet classy, I really like the effect ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you. ^^ I too thought it had some nice rock attitude going on.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.