lauantai 21. toukokuuta 2016

Essence Colour & Care Collection

Pitkän ja hartaan harkinnan jälkeen ostin vihdoin Essencen Colour & Care -kokoelman, joka julkaistiin jo viime joulukuussa. Uskoakseni kokoelma kulkee myös nimellä love.joy.care ja joidenkin lähteiden mukaan siihen kuuluu neljä lakkaa, mutta itse ostin kyllä viisi. Hämmentävää, mutta ei takerruta turhiin yksityiskohtiin.

Colour & Care -kokoelma sopii täydellisesti kevääseen ja kesään, sillä siihen kuuluu viisi hempeää, pastellista creme-lakkaa. Käytin kaikissa swatcheissa alus- ja päällyslakkaa.

essence_lean_on_me_swatch

Vaaleankeltainen Lean On Me pääsi ensimmäisenä kynsilleni. Vaaleankeltaiset lakat eivät usein sovi ihonsävyyni, mutta Lean On Me on sen verran pehmeä ja lämminsävyinen, että se näytti myös mun kynsillä hyvältä. Se levittyi vaivattomasti ja peitti täydellisesti kahdella kerroksella, mikä on huippusaavutus vaalealta cremeltä. Lean On Me myös kuivui nopeasti ja kiiltäväksi. Tästä lakasta tuli juuri mun lempipastellinkeltainen.

essence_you_made_my_day_swatch

You Made My Day on pistaasinvihreä creme-lakka. Mun silmään sävy on siis liian vihreä mintuksi, mutta siinä kuitenkin on sinertävä häivähdys. Myös You Made My Day peitti, levittyi ja kuivui yhtä hyvin kuin edellä mainittu Lean On Me.

essence_happy_nails_swatch

Happy Nails on kylmä, liilaan vivahtava vaaleanpunainen creme. Myös Happy Nails levittyi kuin unelma ja peitti täydellisesti kahdella helpolla kerroksella. Se myös kuivui nopeasti ja kiiltäväksi.

essence_china_glaze_comparison_2

Vertasin Happy Nailsia China Glazen Sweet Hook ja Friends Forever, Right? -lakkoihin. Sweet Hook on lakoista selvästi tummin. Essencen Happy Nails on kuin Sweet Hookin vaaleampi pikkuserkku. Friends Forever, Right? taas on lähes valkoinen ja se on lakoista selvästi vaalein.

essence_take_a_break_swatch

Take a Break on niin vaalea keltapohjainen nude, että sitä voisi luonnehtia jopa likaisen valkoiseksi. Tykkään juuri tällaisista melkein valkoisista lakoista. Koostumus oli jälleen loistava, mutta lakka tarvitsi tällä kertaa kolme kerrosta täydellisen tasaiseen ja peittävään lopputulokseen.

essence_i_care_for_you_swatch

I Care For You on erikoisen sävyinen lakka. Onko se persikka? Onko se nude? Sanoisin että jotain niiden väliltä. Mulla ei ollut kokoelmassani mitään vastaavaa sävyä. Toisaalta en ole mikään persikan ylin ystävä. I Care For You oli koostumukseltaan samanlainen kuin muutkin kokoelman lakat. Se levittyi ja peittyi täydellisesti ja kuivui kiiltäväksi. Kuvissa kaksi kerrosta lakkaa.

Tämä kokoelma oli kyllä suurin yllättäjä pitkään aikaan. Harvoin törmää näin hyvälaatuisiin vaaleisiin cremeihin. Tykkäsin myös lakkojen leveästä, pyöristetystä sudista sekä kauniista puteleista. Tosi vaikea valita lempparia, mutta uskon, että enimmälle käytölle pääsee vaaleankeltainen Lean On Me.

Ootteko te kokeilleet Essencen Colour & Care -lakkoja?

***

Here are swatches of Essence's Colour & Care collection that introduces five creamy pastel polishes. All the polishes have phenomenal formula and they dry fast and glossy. They are smooth and easy to apply and all the polishes are opaque with only two easy coats except Take a Break that needs three coats. The polishes included are Lean On Me (a warm yellow), You Made My Day (a pistachio green), Happy Nails (a pink with lilac undertones), Take a Break (off-white nude) and I Care For You (a peachy nude). I used base and top coat with all the polishes.

7 kommenttia:

 1. Kauniin värisiä! Ei ehkä uniikkeja mutta aina niin toimivia :) hyvät swatchit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kokoelmaan nää oli hyvä lisä, kun mulla ei ennestään ollut näin pehmeitä ja vaaleita sävyjä. Kiitti, vaikka pitää kyllä vielä harjoitella sitäkin. Yllättävän hankalaa puuhaa se swatchailu.

   Poista
 2. Oih ku on ihania sävyjä, jos josain nuita nään nii pitää kyllä melkeen ostaa pari.. Sun kynnet on kyllä ihan täydelliset, huh ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin vaan suositella näitä. Itse ostin eka vaan yhen lakan mutta lopulta mulla oli koko kokoelma. Ei kai täydellisiä kynsiä ookaan, mutta kiitti. :D

   Poista
 3. Oon aina vaan ohittanu nää, mut täytyy kyllä ehdottomasti katella livenäkin tarkemmin! Lean On Me ja Happy Nails saa luultavasti ainakin kodin täältä.

  Nää lakat on ilmeisesti julkastu Love.Joy.Care -trend editionissa, minkä jälkeen ne on jääneet vakiovalikoimaan. Näin ainakin muistelisin, en oo toki varma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen.
   Googlettelin noita juttuja, mutta hämmennyin vaan entistä enemmän.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.