keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Pääskysestä ei päivääkään

Kesä tulee, vaan vielä en ole pääskysiä nähnyt muuta kuin nyt kynsillä. Nämä pääskyset on maalattu akryyliväreillä. Pohjalakkana käytin Color Clubin vaaleansinistä cremeä Take Me To Your Chateau. Tuputtelin sen päälle sinne tänne valkoista lakkaa pilviksi, mutta pohjalakka on niin vaalea, että valkoinen tuskin erottuu siitä.

swallow_nail_art

Tykkäsin näiden kynsien yksinkertaisuudesta ja pienistä yksityiskohdista. Kiva myös näin kevään myötä siirtyä iloisiin ja raikkaisiin väreihin.

Joko te olette nähneet pääskysiä?

***

"The lark tells there is one month until summer, the finch half a month, the wagtail says a moment, the swallow not one day."

This is my translation of the Finnish proverb about birds and the arrival of the summer. I hope it makes any sense. The swallows have now arrived here yet but I did paint them on my nails. Maybe it will make the summer come faster.

I painted the swallows with acrylic paint. The light blue base colour is Color Club's Take Me To Your Chateau and it's one of my favourite blues. I also dabbed some white polish on my nails as clouds but it doesn't really stand out from the pale base colour.

I like how this manicure is simple but still detailed.

6 kommenttia:

 1. Ihanat kesäkynnet ♥ Täällä meillä päin ei vielä pääskysiä ole. Västäräkkejä sentään on jo usean viikon ajan ollut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Määkin oon nähnyt muutaman västäräkin. :)

   Poista
 2. Tosi ihanat kynnet! Kyllä nuo pilvet erottuu nätisti :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.