perjantai 30. syyskuuta 2016

Raitayliannostus

Oon viime aikoina tykännyt raidoista, ja nyt tein kyllä oikein yltiöraitaiset kynnet. Nämä kynnet oli mukavan pirtsakat ja höpsöt, mutta ei kaikessa kirkkaudessaan ollenkaan mun tyyliset.

nail_art_stripes

Laitoin pohjalle valkoisen lakan ja asettelin teippejä sen päälle pienen ikuisuuden, että saisin kaikista raidoista suoria ja suurinpiirtein saman paksuisia. Levitin värilakat, poistin teipit, laitoin päällyslakan kynnelle ja raidat sotkeentuivat toisiinsa. Tiedätte varmaan, miltä tuntuu, kun kynnet kaatuu viimeiseen vaiheeseen. Vahinko ei ollut mittava, mutta minä olen sairaalloisen pikkutarkka raitojen kanssa. Niiden pitää olla kuin veitsellä leikatut.

En oikein keksi mitään mukavaa sanottavaa näistä kynsistä. Kyllä minä kyseisiä kynsiä muutaman päivän siedin, mutta tunsin oloni epämukavaksi. Ehkä oon saanut yliannostuksen raitoja.

Onko teillä jotain kynsijuttua, jonka kanssa olette erityisen pikkutarkkoja?

Käytetyt lakat:
Rimmel English Rose
Gina Tricot White
China Glaze Sunday Funday
IsaDora Power Pink
alus- ja päällyslakka


***

I really like stripes and these nails were super stripey but I didn't really like them. They were just too bright and weird and cheerful for my taste. And the stripes turned out messy and it made me uncomfortable.

I don't think these nails are a total mess but it's just too much everything for me. I need a break from stripes.

12 kommenttia:

  1. Raidat on aina ♥! Mutta toisaalta ymmärrän kyllä sun pointin, mulla varmaan olisi sama fiilis omien kynsien kanssa jos reunat eivät ole tarpeeksi siistit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Omien kynsien suhteen on aina niin kriittinen.

      Poista
  2. Tosi kivat kynnet! Mulla ei kerrassaan olisi kärsivällisyys riittänyt noin tarkkaan teippailuun, joten myös hatunnosto sille. En tiedä olenko kynsihommissa minkään asiaan suhteen kovin pikkutarkka. Sitä pyrin kyllä välttämään etten lakkaisi kynsinauhoille, koska se on mielestäni rumaa, mutta sitäkin joskus sattuu ja sitten joutuu korjailemaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei mullakaan meinannut kärsivällisyys riittää. :D Minäkin pyrin pitämään kynsinauhat siistinä.

      Poista
  3. Kauniit ovat, raidat on aina hienot :). Ja tuo viime hetken suttaantuminen, niiiiin raivostuttavaa. Onneksi tuota ei varmasti luonnossa huomannut, kun ei kynsiä tule niin makrona katseltua. Miekään en ehkä niin pikkutarkka osaa enää olla, mut kynsinauhat pitää tosiaan olla siistit lakasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Kyllähän se syö miestä, kun on tuntitolkulla väkertänyt kynsiä ja päällyslakan kohdalla kaikki menee pieleen.

      Poista
  4. Tosi upeat kynnet ja aivan ihanat värit! Muakin ärsyttäisi tosi paljon tuo sottaantuminen.

    VastaaPoista
  5. Iihanat on! Mulla on aika sama homma raitojen kaa, haluaisin tarkkaa jälkiä mut monesti ne ei kyl onnistu :D

    VastaaPoista
  6. Näitä pällistelinkin huuli pyöreänä pitkään puhelimella, mutta silloin oli käytössä vielä vanha luuri jolla ei kyllä kommentoida pystynyt :D Ihan järjettömän ihku-ihanat nämä kuitenkin on, sen vain sanon! ♥ Kokonaisuus on niin ylisöpö ettei sotkeentuneet raidat paljoa vaakakupissa paina. Ja miten söpö lisä tuo sydänkin tuolla, oi! Miten sä sen teit? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Voitin tällaisia kuviollisia sydänkoruja joskus jostain ja ne oli jääneet vähän unholaan.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.