maanantai 14. marraskuuta 2016

Hento ensilumi

Minä elin vielä ihan täysillä syksyä ja ensilumi satoi. Ei sitten auttanut muu kuin siirtyä eteen päin ja tehdä vuoden ensimmäiset talvikynnet. Rupesin etsimään kokoelmastani oikein talvisia lakkoja ja jälleenlöysin O.P.I:n Pirouette My Whistlen, jossa oli parin vuoden kuvaannollinen pölykerros.

winter_nail_art

Tein kynsien pohjalle liukuvärjäyksen kahdella mun lempitummansinisellä lakalla: O.P.I:n Keeping Suzi at Baylla ja Incognitio In Sausalitolla. Päällimmäiseksi laitoin kerroksen Pirouette My Whistlea, jossa on kirkkaalla pohjalla pikkiriikkistä hopeista hilettä ja mattaisia vaaleanharmaita hexhileitä. Hileet levittyivät nätin tasaisesti. Pirouette on ihanan hempeä ja tuo mun mieleen lumisateen. Jos teen tänä vuonna erillisen talvi-/joululakkapostauksen, niin Pirouette My Whistle on varmasti mukana.

Leikkasin muuten kynnet ja samalla siirryin mantelista pyöristettyyn neliöön. Terävät kynnet oli jännittävät mutta vaivalloiset. Niitä piti alituisesti varoa, ne katkeilivat ja niissä oli kova viilaaminen. Nyt mennään taas tavallisilla kynsillä seuraavaan päähänpistoon saakka.

Käytetyt lakat:
O.P.I Keeping Suzi at Bay
O.P.I Incognito in Sausalito
O.P.I Pirouette My Whistle

6 kommenttia:

 1. Oikein sievästi sopii sulle tämäkin malli! Ja ihastuttava myös tämä lakkaus, tosiaan kovin lumisademainen :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Nena Sofia. En ollut aikaisemmin tajunnut, miten täydellinen lumisadelakka Pirouette My Whistle on, joten nyt piti heti tehdä jotkin talviset kynnet sillä.

   Poista
 2. Upeita kynsiä sun blogissa! :O Klikkasin itseni heti lukijaksi. :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.