lauantai 19. marraskuuta 2016

Kaverin galaksikynnet

Mulla oli eilen kaveri kylässä, mistä seurasi tietenkin kynsien lakkaamista. Kaveri toivoi jotain uuden Pokemon Moon -peliin sopivia kynsiä ja otimme aiheeksi pelin nimeen ja pakkaukseen soveltuvat galaksikynnet. En ole ennen tehnyt oikeaoppisia galaksikynsiä, joten tämä oli hyvää harjoitusta.

galaksikynnet

Pohjalakaksi valikoitui H&M:n tummansininen creme Something Blue, joka peitti jo yhdellä kerroksella. Sen päälle tuputtelin avaruudellisiksi toteamiani hololakkoja, vaaleita lakkoja ja hilelakkoja eli vähän kaikkea. Lopuksi maalasin akryylimaalilla tähtiä, kiinnitin tähtipaljetteja ja yhteen kynteen laitoin myös kuunsirppitarran Pokemon-pelin nimen mukaan.

Mun mielestä nämä kynnet onnistuivat hyvin ja tykkään lopputuloksesta. Ensin kyllä arvelutti, että osaanko tehdä tällaiset kynnet ulkomuistista. Onneksi galaksikynnet on loppujenlopuksi yksinkertaiset ja vieläpä nopeat tehdä. Ja ihanaa, kun niihin saa laittaa kaikkea kimaltavaa.

Käytetyt lakat:
American Apparel L'Esprit
Colors by Llarowe Love You Forever
Gina Tricot White
H&M Something Blue
IBD Glitterazzi
O.P.I Give Me Space
O.P.I My Voice Is A Little Norse
alus- ja päällyslakka

6 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.