perjantai 14. heinäkuuta 2017

Distressed- ja avaruuskynnet

Tässä parit kavereilleni lakkaamat kynnet. Ensimmäinen kavereista pyysi jotain harmaansävyistä ilman mitään isoja koristeita, ja päädyimme tekemään kynnet distressed-tekniikalla, joka kulkee myös dry brush nimellä. Kynnet on tehty sutimalla valkoista, harmaan sävyjä sekä mustaa lakkaa valkoiselle pohjalle. Mavalan valkoinen lakka on muuten yksi parhaista valkoisista cremeistä, joita olen kokeillut.

distressed_nail_art

Käytetyt lakat:
Mavala White
Flormar 814
O.P.I Cement The Deal
Zoya Noot
Zoya Storm
Delia No. 1 40
alus- ja päällyslakka

Toinen kaveri halusi jotain sinistä ja kimaltavaa, joten teimme avaruuskynnet. Pohjalakkana on Zoyan Dream, tummansininen holounelma. Tuputtelin aksenttikynsiin joitain avaruudellisiksi toteamiani sävyjä ja lisäsin vähän hilelakkaa ja tähtipaljettia tuomaan lisäkimallusta. Näin jälkikäteen ajateltuna olisin voinut myös maalata kynsille pieniä tähtiä akryylimaalilla, kuten olen aiemmin tehnyt, mutta enpä silloin muistanut.

space_nail_art

Käytetyt lakat:
Gina Tricot White
Colors by Llarowe Love You Forever
Zoya Dream
Lumene Make Impact
Color Club Fashion Addict
IBD Glitterazzi
O.P.I My Voice Is a Little Norse
alus- ja päällyslakka

Pöydälle kertyi aikamoinen rivi lakkoja näitä kynsiä tehdessä. On siis selvästikin aiheellista omistaa samasta väristä monia eri sävyjä ja koostumuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.