maanantai 24. heinäkuuta 2017

Hemppisnudet neliöhileellä

Nudet jellylakat ovat yksiä lempparilakkojani. Ne ovat ajattomia, imartelevia ja sopivat tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tein itselleni pikalakkauksen O.P.I:n Oz-kokoelman vaaleanpunasävyisellä I Theodora Youlla ja Lights of Emerald City -hilelakalla. LoEC tuo kivasti mielenkiintoa muuten tavanomaisiin lakkoihin ja on sen vuoksi yksi suosikkihilelakoistani O.P.I:lta. Se on jokseenkin hankala levittää, mutta lopputulos on vaivan arvoinen.

opi_lights_of_emerald_city_i_theodora_you_swatch

6 kommenttia:

 1. Tosi kivat kynnet! Ihanan hempeet :)

  VastaaPoista
 2. I Theodora You on yksi mun ihan ehdoton lemppari! Sen sävy on just eikä melkein! LoEC on ollut lakka, jota olen tasaisin väliajoin katsellut, sitä kuitenkaan hankkimatta. Se lukeutuu mulla ehkä niihin lakkoihin, jotka on kivoja toisilla, mutta ei itsellä :)
  Kivaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I Theodora You on kyllä täydellisen sävyinen vaaleanpunainen nude ja siinä on loistava koostumus. LoEC:n kaltaisia lakkoja ei tosiaan välttämättä kaikkien tule käytettyä. Itsekään en tällaisia erikoisia hilelakkoja käytä hirmu usein, vaikka ne onkin ihania.
   Hyvää viikkoa myös sulle! :3

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.