tiistai 18. heinäkuuta 2017

Siskosten kesäkynnet

Muille tekemieni kynsien esittely jatkuu. Tänä kesänä aika moni on eksynyt mun "kynsistudioon", mikä on kiva juttu, koska olen lakannut omia kynsiäni vähemmän. Tällä kertaa esittelen lakkaukset, jotka tein siskoksille ennen Thaimaaseen lähtöä. Lakkasin heidän kyntensä myös aiemmin kesällä.

Ensimmäisiin kynsiin tein negative space -manikyyrin. Aluksi meinasimme koristella kynnet niiteillä, mutta ne osoittautuivat liian suuriksi näihin kynsiin. Vaihdoimme niitit strasseihin* ja mikrohelmiin ja niin syntyivät kesäiset prinsessakynnet. Tykkäsin näissä kynsissä liilan ja kirkkaan sinisen yhdistelmästä. Kun tekee kynsiä muiden toiveiden pohjalta, tulee kokeiltua uusia väriyhdistelmiä, joita ei itse olisi hoksannut ajatella.

rhinestone_nail_art

Käytetyt lakat:
Zoya Rocky
American Apparel L'Esprit
alus- ja päällyslakka

Toisiin kynsiin tein vesivärilakkauksen Essien vesivärilakoilla, ja heitinpä sinne mukaan yhden O.P.I:n jellylakankin. Vesivärit ja jellyt kun on käytännössä sama asia. Kynsien pohjalla on valkoinen cremelakka, joka auttaa värejä erottumaan kirkkaammin. Käytin lakkauksessa keltaista, vaaleanpunaista ja oranssia vesiväri-/jellylakkaa. Värejä sekoittamalla saa aikaan eri sävyjä. Loppusilauksena maalasin valkoisella akryylimaalilla epämääräisiä raitoja kynsille. Mulla tulee näistä kynsistä mehujää mieleen.

watercolor_nail_art_summer

Käytetyt lakat:
Mavala White
O.P.I Y'all Come Back Ya Hear?
Essie Muse, Myself
Essie Love Sheen
alus- ja päällyslakka

*saatu blogin kautta

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.