torstai 26. tammikuuta 2012

Backstage Pass - violetti hilelakka

Kuten jo aiemmin kerroin, niin ostin vähän aikaa sitten ekan Color Clubin lakkani nimeltä Backstage Pass ja nyt olisi vihdoinkin sen vuoro päästä kokeiluun. Näin Patelliunelmia -blogissa ihanat tummat kynnet, joissa oli kärjissä sinistä hilelakkaa, ja päätin tehdä niistä oman versioni uudella hilelakallani. Juuh, tuota eihän niistä minun kynsistä tullutkaan sitten läheskään niin hienot kuin Lumin tekemät.


Laitoin pohjalakaksi Technicin mustan lakan. Ilman päällyslakkaa se oli aika himmeää ja musta lakka kului kärjistä jo parissa päivässä. Levitin kärkiin Backstage Passia, ja kuten näette hileet on aika isoja. Lakkaa oli vähän hankala levittää, koska hileitä meinasi tulla niin paljon. Tuntui, että purkissa oli niitä vähän liikaa. Hileet pysyivät hyvin kiinni, kun päälle laittoi vielä pari kerrosta kirkasta päällyslakkaa.


Loppujen lopuksi en oikein tykännyt näiden kynsien värimaailmasta. Ne olivat jotenkin liian tummat minulle, minun olisi pitänyt valita joku toinen lakka pohjaväriksi. Nimettömään ei muuten sattunut tulemaan yhtään violettia hilettä. :D
Käytin näihin kynsiin siis Mavalan aluslakkaa ja pikakuivattaja, Technicin Jet Blackia ja Color Clubin Backstage Passia.

1 kommentti:

  1. Ihana tuo Backstage Pass! :) Värimaailma on niin mun mieleen, rakastan mustan ja lilan/pinkin yhdistelmää :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.