maanantai 30. tammikuuta 2012

Color Clubin lakkoja

Tilasin joku aika sitten CesarsShopista Color Clubin lakkoja, aikeenani testata, että mistä nämä paljon kehutut lakat sitten on tehty. Paketti saapui taas nopeasti. Ja siinä oli kuplamuovia, jota tälläkin hetkellä poksuttelen! Niin ja löytyihän sieltä niitä kynsilakkojakin.


Näitä värejä minä sitten tilasin, osa kun oli vielä alennuksessakin. Tässä siis vasemmalta oikealle (vaaleanpunaisesta punaiseen) lakat nimeltä Pardon My French, Take Me to Your Chateau, Nomadic in Nude, Shabby Drab, Rad Nomad ja minilakka Planet Punch. En ole vielä kerennyt testata näistä muuta kuin tätä vaaleanpunaista lakkaa, joka on kyllä oikeastaan enemmän beige kuin vaaleanpunainen. Olin vähän yllättynyt pakettia avatessani, koska osa lakoista olivatkin heiman eri sävyisiä luonnossa kuin mitä olin CesarsShopin kuvien perusteella olettanut.


Tämä on oikeastaan aika kivan sävyinen lakka, eikä minulla ennestään olekaan tällaista. Olin kyllä muuten pettynyt lakkaan, koska se tarvitsi sen viisi kerrosta peittääkseen, mikä on aivan liikaa. Lakkaukseen meinasi myös levitettäessä jäädä vähän rantuja.


Tässä vielä nopea kahdenkäden kuva. En vielä tässä vaiheessa puhdistanut rajojen yli menneitä lakkoja (öhöm, tuo oikea käsi), koska suunnittelin tähän päälle vielä muuta koristusta. Mutta siis väri on oikein kiva ja hillitty, kunhan kynsiin saa ensin pensselöityä tarpeeksi kerroksia, että se edes näkyy jonnekin.

2 kommenttia:

  1. Itse ostin tässä vähän aikaa sitten ihan saman lakan, ja olin myös yllättynyt (ja kieltämättä pettynytkin) miten ohutta toi Pardon My French on! Luulin että se ois just sellainen nudelakka, joka peittää hyvin yhdellä-kahdella kerroksella. No, ei auta kuin yrittää kärsivällisesti kerrostaa jos haluaa väriä näkyviin :)

    VastaaPoista
  2. Joo, Cesars Shopin sivuilta sai tämän lakan kohdalla vielä sellaisen käsityksen, että se olisi ollut peittävämpi. En kyllä tiedä, mistä sinä ostit omasi.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.