maanantai 23. tammikuuta 2012

Kalakynnet ombretyylillä

Stalkkeroin (seurasin siis) taas yksi päivä Sonnen blogia ja näin siellä leikkisän lakkauksen, jossa oli käytetty eri sävyisiä vihreitä lakkoja. Ihastuin tähän ombre-nimiseen tyyliin, jossa kynnet siis lakataan saman värin eri sävyillä tummasta vaaleaan (tai vaaleasta tummaan). Ja pitihän tätä tekniikkaa päästä itsekin kokeilemaan. Lakkalaatikosta löytyi neljä sinistä lakkaa, joiden sävyt sattuivat onneksi olemaan hyvin sopusoinnussa keskenään. Viidenneksi otin vielä Make it:in helmenvalkoisen lakan, jonka alle laitoin ensin Mavalan tavallisen valkoisen pohjaksi.


Kaikki lakat ovat erimerkkisiä, mutta sopivat silti näinkin hyvin yhteen. Kynnet on ihanan simppelit tehdä ja on myös kiva, kun pääsee käyttämään montaa lakkaa yhteen manikyyriin. Ja väreillähän on aina hauska leikitellä. Lopputulos on myös tyylikäs. Juu, enköhän nyt ole hehkuttanut tarpeeksi.


Pyysin veljeäni ottamaan vielä kuvan molemmista käsistä, mutta eihän näillä meidän talon miespuolisilla oikein riitä kärsivällisyyttä, intoa eikä kiinnostusta kuvien räpsimiseen - saatika vielä kynsistä. Joten kahden käden kuvat ovat harvinaista herkkua tässä blogissa.
Ai niin, tähän vielä, että minusta kynnet kannattaa pitää samanmittaisina, niin ne ovat siistimmän näköiset. Kuten jotkut ehkä huomasikin, niin minulta katkesi oikean käden etusormen kynsi, joten minun pitäisi nyt varmaan elää niin kuin opetan ja leikata kaikki kynnet lyhyiksi. Oih... Ensi viikolla sitten. Oikeesti...
Pidin kynnet tällaisenaan pari päivää, mutta en sitten lopulta malttanut olla koristelematta niitä.


Tykkäsin näistä hirmuisesti, vaikka itse sanonkin. Leimasin kynsiin kaloja Konadin m82 laatasta. Harmittelin vähän kun en paria päivää aikaisemmin ollut tilannut Konadin kalalaattaa, vaikka olin meinannut. Piti siis tyytyä vain yhdenlaisiin kaloihin. Mutta ei se mitään. :) Öh, kalat ovat nyt teille väärin päin tässä kuvassa. Kääntäkää pääntä ja/tai näyttöä, jos hirveästi haittaa.
 Hoksasin muuten leimauksia tehdessäni, että laattaa ei tarvitse puhdistaa jokaisen leimatun kuvan jälkeen, vaan "likaisen" laatan päälle voi nopsasti levittää uuden kerroksen lakkaa ja tehdä toinen leima heti perään. Onneksi, koska asetonilla läträäminen on se tympein ja hitain homma.

Konadin hopeisella erikoislakalla tehdyt kalat näyttivät minusta parhailta tosi tummansinisellä pohjalla.


Ei mennyt ihan suoraan....

Lopuksi vielä käytetyt lakat ja muut tarvikkeet:


Konadin päällyslakka
Konadin hopeinen erikoislakka
Konadin kirkkaansininen erikoislakka
Maybellinen 650 Midnight Blue
Golden Rosen tummansininen lakka
Sally Hansenin 440 Calypso Blue
Anytimen 14 Taikameri
Make itin 02 Sweet Sugar
Mavalan 49 White
Mavalan pikakuivattaja
Mavalan aluslakka
Konadin laatta m82
• Strasseja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.