tiistai 24. tammikuuta 2012

Ostoksia ja tuliaisia Serbiasta

Tilasin pitkästä aikaa CesarsShopista joitain kynsijuttuja. Kuten tavallista, toimitus oli nopeaa ja paketti siisti. Mukana oli tietenkin myös käsinkirjoitettu kiitos tilauksesta. Sitten niihin ostoksiin:


Hankin kolme Konadin laattaa: m60, m66 ja s4. Olen jo pitkään himoinnut noita kahta aasiahenkistä laattaa. Katsoin keskimmäisen laatan merkkien tarkoitukset googlesta, mutta en enää muista, mitä ne olivat. Jokainen voi googlettaa itse, jos kiinnostus heräsi. Kieli oli muistaakseni korea, mutta en nyt mene vannomaan. Heräteostoksena mukaan sattui vielä kolmas, lähimpänä kameraa oleva laatta.


Tilasin vihdoinkin sen Konadin päällyslakan, jonka ei pitäisi sotkea leimauksia niin herkästi. Mukaan täytyi myös saada hienoja koukeroisia tarroja.


Ja paketin viimeisenä vielä ensimmäinen ja tällä hetkellä ainut Color Clubin lakka Backstage Pass. Tämä oli jotenkin niin ihanan värinen ja erikoinen, että se täytyi saada. Lakka on kirkasta ja siinä on seassa isoja hopeisia, vaaleanpunaisia ja violetinpinkkejä (voiko niin sanoa?) glitterhippuja. Kerron tästä lakasta lisää myöhemmin, todennäköisesti seuraavassa tai sitä seuraavassa postauksesta.


Kaverini oli Serbiassa vaihtarina ja toi minulle tuliaisiksi kynsilakan ja strasseja. Nämä strassit ovat minusta tosi ihania ja niitä on paketissa paljon. En ole vielä kerennyt kokeilla kynsilakkaa, mutta pullossa se ainakin muistuttaa Sally Hansenin Calypso Blue -lakkaa, lukuun ottamatta sitä, että Calypso Bluessa on seassa turkoosiin vivahtavaa shimmeriä. Myös kaverini sai lahjaksi strasseja ja samanmerkkisen, mutta vaaleanpunaisen, lakan.

3 kommenttia:

  1. Todella ihanan näköinen tuo Color Club!

    VastaaPoista
  2. Juu, onhan se. Tekisi mieli jättää se pöydälle näytille, eikä laittaa pimeään laatikkoon. CesarsShopissa taisi olla vielä toinen samanlainen Color Clubin lakka, mutta hieman tätä vaaleampi.

    VastaaPoista
  3. Ihana toi Color Clubin lakka, mäki haluuun! =)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.