torstai 9. elokuuta 2012

Hunajakynnet

Mun uudessa DRK-laatassa on niin ihania kuvioita, että niitä piti päästä heti testaamaan. Päätin tehdä käyttää hunajakennokuviota ja tehdä hunajakynnet. Mulla ei ole mitään nättiä keltaista lakkaa, ja muutenkin jotenkin vierastan kyseistä väriä kynsillä, joten lakkasin suurimman osan kynsistä oransseiksi. Nämä kynnet vilahtivatkin jo edellisessä postauksessa.


Kynsillä oleva kaunis oranssi lakka on Models Ownin Zest A Piel. Leima on tehty Color Clubin Feel The Beat -lakalla, joka on väriltään kauniin oranssinpunainen. Leiman päälle vedin kerroksen Konadin päällyslakkaa, joka kupli vähän.
Alunperin mun piti jättää kynnet ihan tämmöisiksi yksinkertaisiksi, mutta innostuin myöhemmin tekemään niihin vielä lisää koristeluja.


Lisäsin kärkiin kullankeltaista lakkaa hunajaksi. Sitä oli vähän hankala levittää, koska se oli nail art -lakka ja jouduin käyttämään erillistä sivellintä.
Hassu juttu, kun samana päivänä kun tein nämä, mun isää ja veljeä pisti ampiainen tai mehiläinen. Pitäisköhän tästä tehä jotain päätelmiä?

Käytetyt lakat:
• Make it - 01 Ice
• Models Own - Zest A Piel
• Wild and Crazy - 217 Twilight
• Color Club - 836 Feel The Beat
• Depend - 1061
• Konadin päällyslakka
• Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

Tämä oli muuten mun sadas postaus! Mutta vain 54. lakkaus. Hmm... En ollutkaan pistänyt merkille, että jopa puolet mun postauksista on jotain ei-lakkauksia.

6 kommenttia:

 1. Upeat! Ei uskoisi miten oranssilta toi feel the beat näyttääkään, ja just kun lakkasin sen itselle punaisena :D Näyttää hyvin toimivan toi laatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, näytti leimassa oranssilta, joka kiiltää punaisena. Yllätyinkin sun postauksesta vähän, miten punainen se koko kynnellä on. Hyvin toimii laatta, ainakin tuon yhden kuvion perusteella.

   Poista
 2. So pretty! I love the color combination!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much!
   And thanks for your comment, it's nice to know I also have some readers outside Finland.

   Poista
 3. Onpa ihanat! Blogisi on niin inspiroiva ja muutenkin ihanaa lueskeltavaa! Mukavaa loppukesää sinulle ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tosi paljon! Oot varmaan ensimmäinen, joka on sanonut mulle noin. ^^
   Hyvää loppukesää sullekin. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.