maanantai 27. elokuuta 2012

Pandakynnet

Pakkohan mun oli päästä kokeilemaan niitä aikaisemmin tilaamiani ihania pandasiirtokuvia. Niille sopi kivasti kaveriksi bambukuvio Konadin m66 -laatasta ja kiinalaiset kirjoitusmerkit s4 -laatasta. Laitoin kynnet mukaan Tiny Nail Design Blogin kynsikilpailuun, siitä kuvassa näkyvä lappu. En kuitenkaan päässyt finaaliin asti.


Itse tykkäsin näistä kynsistä kovasti. Nämä ovat varmaan lempparikynteni, jotka olen tehnyt ja tämä lakkaus pysyikin mulla kynsissä melkein kaksi viikkoa. Oli mulla kyllä näitä tehdessä joitain pieniä vastoinkäymisiä. Models Ownin Endamame kupli yhtä innokkaasti kuin ennenkin ja osa kynsistä piti lakata kokonaan uusiksi. Leimat menivät hyvin, paitsi että peukusta ja pikkurillistä musta lakka meinasi vähän levetä, kun laitoin päällyslakan.
Konadin m66 -laatta on siitä kummallinen, että osa sen kuvioista on todella isoja, esimerkiksi tämä bambukuvio. Bambukuvio on myös sijoitettu hankalaan kohtaan, sillä sitä ympäröivät muut kuviot, joten kannattaa etukäteen miettiä mihin suuntaan ylimääräistä lakkaa lähtee pyyhkäisemään niin ettei siihen tule mukaan viereistä kuvioita. Leimasin bambun aina kynnen sivuun niin, että mahdolliset ylimääräiset kuviot eivät osuneet kynnelle ja ne oli helppo pyyhkiä kynnen vierestä pois.
Siirtokuvat ovatkin mulle ihan uusi tuttavuus. Ensimmäisen kuvan onnistuin sössimään niin, että en pitänyt sitä tarpeeksi kauan vedessä ja rupesin liian kovakouraisesti irrottamaan sitä ja se meni rikki. Sen jälkeen alkoi sujua jo paremmin, mutta jossain välissä keskittyminen herpaantui hetkeksi ja unohdin poistaa kuvan päällä olevan suojakalvon ennen veteen upottamista, ja kuva hajosi, kun yritin myöhemmin ottaa muovia sen päältä pois. Ihan kivasti homma kuitenkin loppujenlopuksi toimi ja tykästyin kovasti siirtokuviin.
Jos verrataan tarroihin, niin siirtokuvien laittamisessa menee enemmän aikaa, koska niitä pitää ensin leikata irti arkista ja lilluttaa hetki vedessä. Koska siirtokuvat ovat ohuempia kuin tarrat, niitä pitää käsitellä todella varovasti, etteivät ne mene rikki. Ohuudesta on kuitenkin se hyöty, että päällyslakan jälkeen kynnen pinnasta tulee täysin sileä, eikä siirtokuva jää törröttämään niin kuin tarrat tuppaavat jäämään. Mulla noista joistakin siirtokuvista meinasi liueta paloja irti, kun lisäsin päällyslakan. En tiedä, oliko vika minussa, siirtokuvissa vai lakassa.

Käytetyt lakat:
• Make it - 01 Ice
• Models Own - 126 Endamame
• Konadin vihreä erikoislakka
• Konadin musta erikoislakka
• Konadin päällyslakka
• Sally Hansen - Insta-Dri Top Coat

Käytetyt laatat:
• Konad m66
• Konad s4

10 kommenttia:

 1. Todella ihanat bambupandakynnet! <3

  VastaaPoista
 2. Onpas söötit, kyllä näillä olis pitänyt finaalipaikka irrota:)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Siis niin söpöt <3 Ja noista siirtokuvista... Meinasi lähteä paloja irti, kun laitoit päälyslakan?! Mulle ei oo koskaan käynyt niin, joten vika on varmasti siirtokuvissa. Eikä mulla kyllä koskaan mee rikki ne, ainoastaan jotkut taittuu kasaan (ironisesti juuri ne kalliimmat ja "parempilaatuiset" :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. ^^
   Siis joo, niihin joihinki tuli tommosia pieniä reikiä, varsinkin tossa etusormessa. Toivottavasti ei ens kerralla tuu, kun nää on niin sööttejä siirtokuvia.

   Poista
 4. Tosi suloset kynnet! Olisit ansainnut voittaa. Kannattaa laittaa siirtokuvan päälle aika paksu kerros päällyslakkaa kerralla ettei se sivellin revi kuvaa. Pientä askartelua ne vaatii, mutta lopputulos on niin upea! Itse olen melkein kokonaan luopunut tarroista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti. Ehkä sit ens kerralla... ;)
   Kiitti vinkistä, panenpa korvan taakse. Määkin oon alkanut ihastua siirtokuviin ja haluaisin niitä lisää.

   Poista
 5. Voi eiiii miten suloiset!! :) Ihanat. ♥ Jos kisaaminen kiinnostaa, on blogissani tällä hetkellä menoillaan blogini 2v synttärikisa. :) Kä ihmeessä osallistumassa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. :)
   Juu, tiedän blogissasi olevasta kilpailusta ja aikeena ois laittaa kynnet mukaan. Jos muistan. :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.