keskiviikko 8. elokuuta 2012

Leimausjuttuja ja siirtokuvia

En mitenkään voinut jättää viime kuun Mimaxin ja Cesarsshopin tarjouksia väliin, ja mun piti tilata muutama kiva juttu, kun ne olivat vielä alennuksessa.

Cesarsilta tilasin Konadin tummanvihreän erikoislakan ja DRK-A laatan. Ensin epäröin laatan tilaamisen kanssa, koska se oli minusta hiukan hintava. Mutta ei kai se nyt loppujen lopuksi niin kallis ollut. Olen tosi tyytyväinen, että ostin laatan, koska tässä on aivan ihania kuvioita, jotka ovat tarpeeksi isoja meikäläisenkin kynsiin. Suosikkikuvioitani ovat alimman rivin hämähäkinverkko ja hunajakenno, toiseksi alimman rivin sydänruudukko, kolmanneksi ylimmän rivin perhosten vieressä oleva kukat, toiseksi ylimmän rivin viivakoodikuvio ja sen vieressä oleva kiekurakuvio ja ylimmän rivin ristiin rastiin menevät viivat. Tykkään kyllä kaikista kuvioista paitsi ylimmän, alimman ja kolmanneksi ylimmän rivin kiekurakuvioista.


Cesarsin paketti tuli perille yhtä nopeasti kuin ennenkin. Ihmettelin vain, kun kuitissa luki ostosten lisäksi "+ tilaajalahja", eikä kuoressa ollut mitään ylimääräistä. Tarkistin kaksi kertaa ja pyysin äitiäkin tarkistamaan (xD), mutta ei näkynyt tilaajalahjoja. Vähän sääli, koska nyt minua jäi vaivaamaan, että mikähän se lahja olisi ollut. UV-uuni? Color Clubin Take Wing -kokoelma? Lahjakortti kenties? Sitä emme saa koskaan tietää.


Mimaxilta tilasin kolme arkkia XL-siirtokuvia. Näissä on niiiin söpöjä öllimöllejä! Nuo pandat, oi! <3 Ja toisen arkin pallopääkissat ja -ketut ja muut oliot, oioioi. <33 Jos ei lasketa niitä vanhoja siirtokuvia, joita löysin rasian pohjalta, nämä ovat mun ensimmäiset siirtokuvat. Yritin lukea arkin takaa ohjeita, mutta niiden kirjoittaja ei selvästikään ollut kuunnellut englannintunneilla. Mutta enköhän minä löydä netistä tutoja.


Pandoja. :3

Värikkäitä kukkia, perhosia ja öllimöllejä.

Kullanvärisiä kuvioita. Otin nämä lähinnä noiden kiinalaisten lyhtyjen takia.

16 kommenttia:

 1. Vähän söpöjä örkkejä sun arkeissa :D Mä täällä jo mietin että pitäskö mun myydä mun xl-laattani pois :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan ne. Vähän vaikea vaan keksiä minkälaisessa lakkauksessa käyttäisin niitä. Miksi sun pitäis myydä xl-laatat pois?

   Poista
  2. Koska mulla yksinkertaisesti palaa käämi joka ikinen kerta kun kokeilen sitä uudelleen :D Mulla on ihan sietämättömät vaikeudet sen kanssa ja viimeksikään en saanut kynsille mitään esittelykelpoista vaan menivät suoraan vaihtoon :( Se on kylläkin toisenlainen laatta kuin toi drk-laatta.

   Poista
  3. Hmm. Mulla toimii hyvin ainakin tuo mun xl-laatta. Yleensä oon tosi huono leimaamisessa, enkä meinaa millään saada ees pieniä kuvioita kynsille kokonaisina. Kahella viimeisimmällä laimauskerralla sain kuitenkin melkein jokaisen leiman hyvin ensi yrittämällä. Se saattaa johtua siitä, että ostin Cesarsilta valkopäisen xl-leimasinen, jolla on musta paljon helpompi leimata kuin mun vanhalla leimasimella, tai sitten siitä, että en viime kerroilla käyttänyt Konadin laattoja.
   Jos saat leimat hyvin tehtyä muilla laatoilla, niin ehkä niissä xl-laatoissa sitten on jotain vikaa. Mikä laatta sulla on?

   Poista
  4. Mulla on siis esim. mimaxilta ja cesarsiltakin (käsittääkseni) saatava xl-laatta B. Oon kyllä kuullut, että sen kanssa tarvii olla nopeampi kuin mikään maanpäällä. Ekalla kerralla onnistuin suhteellisen kohtuudella mutta sen jälkeen on mennyt ihan söheltämiseksi. Leimasimena mulla on Mimaxilta tilattu xl-leimasin, ja pintaa on karhennettu ja kaikki pitäs olla kunnossa, mut en vaan osaa :D

   Poista
  5. Mulla on Cesarsilta saatava xl-laatta C, mutta en oikeen osaa sanoa siitä mitään, kun oon kokeillu vaan paperille.

   Poista
  6. Äkkiä sit kokeileen ja raportoit mulle :D

   Poista
  7. Hehheh. Sen Cesarsin xl-laatan testauksessa taitaa vierähtää tovi jos toinenkin, koska suunnittelin testaavani seuraavaksi noita siirtokuvia ja sitten leikkaan kynnet lyhyiksi, kun ovat päässeet lohkeilemaan ikävästi. Vaikka eiköhän niitä voi lyhyisiinkin kynsiin laittaa.

   Poista
 2. Cesarsin tilaajalahja heinäkuussa oli varvassormus, eli ei lähellekään sitä hintaluokkaa, mitä ajattelit... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe. Joo, oonkin lukenut muista blogeista, että he olivat saaneet varvassormuksia. Jännä juttu, kun minä tilasin heinäkuussa Cesarsilta kaksi kertaa kynsijuttuja, mutta kummallakaan kerralla en saanut sormusta. :/

   Poista
  2. Noh höh !!! Aika tylyä.
   Sun pitää laittaa sinne pieni ystävällinen viesti,l missä tiedustelet asiaa, kun et saanutkaan heinäkuun tilaajalahjaa. =)

   Poista
  3. Kävi mulla kyllä mielessä, että voisin kysyä, missä se tilaajalahja on, joka kuitissa luki, mutta en sitten viitsinyt, kun sain kuitenkin sen, minkä olin tilannut. Eikä mulla varmaan hirveesti tulisi käytettyä varvassormusta. Olin minä kyllä silti hieman pettynyt.

   Poista
 3. Ihania kynsjuttuja, oispa mullaki sellaset kynnet, mitä vois laitella ja koristella yms! :)

  http://createdin1992.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kiitos. En kyllä ymmärrä, miksei sun kynsiä vois koristella.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.