tiistai 14. elokuuta 2012

Voi ei, aamulla kouluun!

Ihan kamalaa! Mun ja niin monen kanssakärsijän pitää laittaa herätyskello soimaan noin seitsemän tunnin päästä, vaikka niin aikaisista aamuista on loman aikana kehkeytynyt jo täysin luonnottomia. Enää ei voi venyä ja vonua sängyn pohjalla puolen päivän yli torkkuen ja yrittäen jatkaa sitä mukavaa unta, jota näki tai vain nauttia ihanasta raukeasta kiireettömyydestä. Seuraava kukon, rastaan, tiaisen tai minkä tahansa lähettyvillä tööttäilevän linnun laulu aloittaa päivät, viikot ja kuukaudet joihin kuuluu taas ikävä arkinen aherrus ja kaikki mitä se tuo mukanaan. Mun kohdalla se aherrus on tietenkin mahdollisimman minimaalista, mutta kyllä sekin epämiellyttäväksi lasketaan.
Niin paljon jäi taas tänä kesänä tekemättä. En kirjoittanut aloittamaani pitkää vampyyrificciä valmiiksi. En tehnyt rästitöitä. En piirtänyt pöllön kuvaa valmiiksi. En lukenut läheskään kaikkia kirjoja, jotka minun piti lukea. En pyöräillyt tarpeeksi monesti sitä rauhaisaa soratietä pitkin, jolla en yleensä käyn. En istunut illalla takapihan kuistilla pohtimassa pieniä hienoja kysymyksiä.
Mutta mitä minä sitten tein, muuta kuin olin tekemättä?
Lakkasin paljon kynsiä. Pukeuduin hienosti juhliin. Kosketin hevosta. Aloitin unipäiväkirjan kirjoittamisen. Näin monesti pöllön ja haukan. Katselin salamoita. Kehitin monta Pokémonia. Luin joitakin kirjoja. Katsoin vanhoja piirrettyjä. Tein ensimmäistä kertaa itse kasviskeittoa ja valkoista kastiketta (erikseen). Onnistuin bongaamaan paljon eläimiä linnuista sammakoihin. Vietin leffailtoja kavereiden kanssa. Kudoin maton.
Ei mitään maailmaa mullistavaa, mutta sentään asioita, joita lomalla tehdään. Tai no, minä teen. :D
Vaikka jotenkin päädyin tässä lopussa positiivisempiin asioihin, tämä ei silti tarkoita, ettenkö aikoisi jossain välissä tehdä kunnon angstikynsiä tai lohtushoppailla uusia kivoja kynsilakkoja.

Jäikö teiltä tekemättä jotain, mitä olisitte kesälomalla halunneet tehdä? Entä mitä saitte tehtyä? Uskaltaako joku teistä tunnustaa, että koulun/töiden alkaminen on oikeasti kiva juttu? ö_ö

Nyt olisi varmaan hyvä mennä etsimään sitä koulureppua ja tyhjentää kynäpenaalista kaikki talven aikana sinne kertyneet moskat. Mitähän laitan huomenna päälle, kun kaikki mun ehjät / lähes ehjät / sopivan kokoiset farkut ja verkkarit on pyykissä...? Musta niin tuntuu, että oon laittanut yhden tosi tärkeän yo-kirjotuslapun niin varmaan talteen, etten löydä sitä... O-ou...

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.