keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vihdoinkin magneettilakat testissä

Sain maaliskuussa kaveriltani synttärilahjaksi Laylan magneettilakan ja nyt vasta rupesin testaamaan sitä. En ole aikaisemmin kokeillut tätä, koska en oikein tiennyt minkälaisen lakkauksen sillä tekisin. Olisi ollut jotenkin tylsää tehdä vain tavallinen koko kynnen lakkaus, mutta en toisaalta halunnut peittää hienoa magneettiefektiäkään.
Pullossa tämä lakka ei ole oikein minkään näköinen, mutta kynsillä aivan ihana. Haluan näitä lisää!


Tämmöiset aika yksinkertaiset kynnet näistä sitten tuli. Lakkahan on siis nimeltään Turquoise Wave ja on tosiaan sinivihreä. Väri on minusta aika jännä, enkä oikein tiedä miten sitä voisi kuvailla. Sanoisin, että pohja on tummahko likaisen turkoosi. En siis kuitenkaan tarkoita, että väri olisi ruma. Tummat raidat ovat mustia ja vaaleat hohtavat kauniin sinivihreänä. Tykkään, kun raidat näyttävät vaihtavan väriä tälleen pehmeästi. Kynsissä on siis vain yksi paksu kerros lakkaa eli oikein peittävää tököttiä tämä.


Magneettilakkahan toimii niin, että kynnelle levitetään paksu kerros lakkaa ja pidetään magneettia sen yläpuolella niin lähellä lakan pintaa kuin mahdollista. Tämä kaikki pitää tehdä todella nopeasti, koska jos lakka kerkeää vähääkään kuivahtaa, niin kuviota ei muodostu. Käytin Color Clubin magneettilakan magneettia, koska sen saa kätevästi irti korkista ja siinä on pieni tuki toisin kuin Laylan magneetissa.
Mulla on nyt aika pitkät kynnet, joten magneetti ei yltänyt koko kynnen päälle samalla kertaa ja parissa kynnessä lakka kerkesi jämähtää kärjestä ennen kuin sain magneetin siihen päälle, mutta onneksi epäonnistuneisiin kohtiin voi helposti laittaa toisen kerroksen lakkaa ja täydentää kuviota. Laylan lakka levittyi todella hyvin ja pehmeästi, mikä on iso plussa varsinkin kun lakka pitää saada levitettyä niin nopeasti.
Nimettömiin laitoin Color Clubin sinistä magneettilakkaa, eikä magnetisoiminen onnistunut läheskään yhtä hyvin kuin Laylan kanssa. CC oli jotenkin tahkeampi levittää ja kuivui nopeammin, eikä kuviota meinannut syntyä. Peittelin sitten huonosti onnistuneita kuvioita leimoilla.
Lakkasin ensin vasemman käden kynnet ja tuloksesta tuli mielestäni oikein kivan näköinen. Oikea käsi onnistui kuitenkin hivenen paremmin ja kuviosta tuli terävämpi. Harjoitus tekee siis mestarin.
Ensin minulle tuli näistä kynsistä meri ja aallot mieleen, sitten Halloween ja sitten sellainen vihertävä koppakännärin kuori. Tällä hetkellä nämä on musta koviskynnet.
Eli yhteenvetona hyvät puolet lakassa on peittävyys, levittyvyys ja koostumus, väri sekä kaunis magneettiefekti. Huonot puolet on magneetti, jossa ei ole tukea, eikä sitä saa korkista irti ja se, että lakka kuluu nopeasti. Mulla on ollut tämä lakkaus semmoiset kolme päivää ja olen jo kahdesti joutunut paikkailemaan kuluneita kärkiä. Tykkään lakasta kuitenkin hirveästi! Tämä taisi päästä jopa mun top kymppiin!

8 kommenttia:

 1. On hienot magneettilakkaukset! Itse en omista yhtäkään (vielä) :)

  VastaaPoista
 2. Ite en aluksi oikeen lämmenny nuihin magneettilakkoihin, ku oli muka niinki vaikeet.. Nyt ku viimeks sain ne onnistuun niin oon taas ihan hurahtanu niihin. Ja varsinkin kun IsaDoralta on tullu magneettilakkoja, nii pitäis nyt sit vaan päästä niitä jostain ittelleni haalimaan... :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki haluaisin lisää magneettilakkoja, mutta ne on aika kalliita. :/

   Poista
 3. Voutsi mitkä kynnet! Itellä kun on töiden takia aivan nysät, tahtoisin kyllä pitkät :) täytyykin mainita sun blogista yhdelle mun kaverille, joka on aivan kynsihullu, saattaisi tykätä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Munki pitäisi nyt kyllä leikata kynnet, kun tuo yksi otti ja lohkes...
   Oi, kiva jos mainitset, uudet lukijat ja kommentit piristää aina. Onkohan tällä sun kaverillas blogia, jota vois käydä kurkkaamassa? ;)

   Poista
 4. Käy vaan osallistuun siihen arvontaan en kuitenkaan kerkiä vielä tänään arpoa :) ! -->http://angelstar-saarahani.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai vitsi, kiitos paljon. Käyn heti osallistumassa. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.