sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ensilumelle

Kynnet lyhenivät aika paljon ja halusin heti koristella ne jotenkin söpösti. Mulla kun on ollut kauan oikein pitkät kynnet ja niille tulee tehtyä enemmän vähän rajumpia ja tummempia lakkauksia, joten mukava päästä taas hempeilemään. Lumen tulon kunniaksi päätin tehdä lumihiutalekynnet. Saatiinhan tänne lumi maahan jo useampi päivä sitten, postaan vaan vähän jälkijunassa. Kannattaa muuten klikkailla kuvia isommiksi.

Lumisade

Tein glittervoikkarin (glitter sandwich, glittersänkkäri, miten kukin nyt haluaa sanoa), jonka koristelin leimoilla ja pienellä blingillä. Mun sisäinen harakka nostaa taas päätään, kun kaikessa pitäisi olla jotain kimaltavaa. Mun oli tarkoitus käyttää pohjalakkana Rimmelin White Brightia, joka on valkoinen jelly, mutta se veteli niin viimeisiään, että vaihdoin lennossa O.P.I:n Don't Burst My Bubbleen. Bubble on hyvin vaalea hiekan sävyinen jelly. Oikeastaan hyvä, että päädyin tekemään kynnet sillä, koska valkoiset lumihiutaleet olisivat hukkuneet ihan täysin valkeaan taustaan. Muistaakseni laitoin kynsille yhteensä neljä ohutta jellykerrosta. Kärjet kuultavat vielä läpi, mutta eipä se mua häiritse. Nimettömän olen onnistunut kolhaisemaan johonkin ja lakka on mennyt kärjestä rullalle, mutta onneksi sitä ei luonnossa huomaa. Itsekin hoksasin vasta kuvista.

Hilelakkoina käytin O.P.I:n Pirouette My Whistlea ja Color Clubin Platinum Recordia. Pirouettessa on valkoisia hexhileitä ja paljon pikkiriikkistä hopeista kimalletta. Hopeiset hippuset erottuivat juuri ja juuri jellylakan alta punertavana kimalluksena. Aika odottamatonta.
Platinum Recordissa on erikokoisia hopehileitä, ja sudin sitä kynsille hyvin varovasti tuomaan vain pientä lisäulottuvuutta. Hileet näkyvät jellyn alta yllättävän tumminna. Ne kuvastaa sitten vaikka ilmansaasteita.

Lumisade2

Lumihiutaleleimat on Konadin laatasta m59, joka taitaakin olla mun lempilaatta. Tällä kertaa leimat onnistuivat tosi hyvin, vaikka virheille olisi näissä kynsissä ollut varaa, kun eivät nuo leimat kuitenkaan kovin hyvin taustasta erotu. Lumihiutaleiden keskelle laitoin ihanan kimaltavia strasseja ja yksittäisiä hileitä Platinum Recordista.

Tykkään näistä kynsistä paljon, vaikka nämä on niin hillityt, etteivät oikeastaan tunnu mun tyylisiltä. Kärkikulumaa ei ole viikon (noin, en muista tarkkaan, minä päivänä tein kynnet) aikana tullut juuri yhtään. Kynsien tyvestä lakka sen sijaan meinaa lohkeilla ja on muuttunut valkoiseksi, ihan kuin sen alle olisi mennyt ilmaa. Mulla käy aina näin jellylakkojen kanssa, joten tämä on varmaan ihan yleistä. Eipä sitä onneksi niin huomaa, ellei läheltä rupea tiirailemaan.

Käytin muuten rekvisiittana äidin uutta orkideaa. Eikö olekin kaunis? En hirveästi välitä kukista näin yleisesti, mutta orkideat on kyllä poikkeus. Ne on jotenkin niin tyylikkäitä ja veistoksellisia, mutta silti hienostuneita ja kovin särkyvän oloisia.

8 kommenttia:

 1. Hauskaa kun kirjotat että kynnet lyhenivät... ja silti sulla on moninkertaisesti pidemmät kynnet kuin muilla mun lukemilla bloggaajilla :D Tosi kiva lakkaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. xD Ne oli alunperin niin pitkät, että jäi reilun lyhentämisenkin jälkeen vielä pitkähköiksi.
   Kiits.

   Poista
 2. Onpas todella kauniit kynnet! :) Ja tosiaan aika lyhyet kynnet..... Mä oon ehkä vähän kateellinen siitä miten pitkät ja hyväkuntoiset ne on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Joo, tuntuuhan nää aika nysiltä. :P xD Oli vain niin tottunut piiitkiin kynsiin, että nää on siihen verrattuna lyhyet.

   Poista
 3. Onpa kauniit leipäset! Ja sopivat kyllä vuodenaikaan mainiosti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. Pitäähän sitä tehdä joka talvi vähintään yhdet kynnet lumen kunniaksi.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.