keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Helmipyörteitä

Meikäläinen rupesi taas leikkimään mikrohelmillä! Kynsissä ei alunperin ollut mitään teemaa, vaan halusin vain tehdä mikrohelmikiekuroita, mutta mulle tulee lopputuloksesta pyörteilevä vesi mieleen. Värejä vaihtamalla näistä saisi varmaan kivat tulikynnetkin.

Pyörteet

Helmin koristeltuihin kynsiin käytin kolmea erisävyistä sinistä shimmerlakkaa; Anytimen Taikamerta, Sally Hansenin Calypso Blueta ja Golden Rosen Fantastic Color 184:ää. Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Calypso Blueta, joka oli tummuusasteella se keskimmäinen. Calypso Blue on oikein nätti turkoosin sävähtävä sininen, josta mulla tulee heti meri mieleen. Ei mitään moitittavaa tässä lakassa. Calypso Bluen päälle tein liukuvärjäyksen tummansinisellä, mutta päädyin laittamaan sen päälle myöhemmin hilettä ja se jäi aika piiloon.

Seuraavaksi piirsin kynsille kiekurat tussilla ja lakkasin niiden ulkopuolelta vaaleansinisellä (Anytimen Taikameri). Kuvioita ei tietenkään välttämättä tarvitse piirtää, mutta mua se helpotti paljon. Taikameri on mun mielestä aika jännän värinen lakka. Se on likaisen vaaleansininen ja siinä on hyvin hentoa vihreää shimmeriä. Koko kynnelle Taikamerta ei enää oikein saa levitettyä, koska se on tosi vanha ja on jo vähän jankkiintunutta, eikä pullossa ole enää kuin pohjat jäljellä.

Tein vielä nopean liukuvärin pehmentämään vaalean ja tummemman sinisen rajaa niiltä kohdin, joihin ei ollut tulossa mikrohelmiä ja sirottelin kiemuroiden juureen tummansinistä hilettä. Ja lopuksi tietenkin ne mikrohelmet.

Pyörteet2

Nimettömät ja peukut lakkasin alunperin Calypso Bluella, mutta sitten päätinkin, että kynnet tarvitsevat lisää blingiä ja lakkasin Calypson päälle kerroksen China Glazen Dorothy Who?:ta, jonka olen saanut kaveriltani Mumskilta synttärilahjaksi. Lakka on kaunis, sähköinen tummansininen ja siinä on paljon pientä sinistä hilettä, joka tuo lakkaan kivasti syvyyttä. Dorothy muistuttaa kovasti China Glazen Skyscraperia, mutta on vaaleampi ja sähäkämpi. Peittävyydestä en oikein osaa sanoa, kun lakkasin toisen lakan päälle, mutta luulen, että Dorothy on vähän ohuen puoleista.

Kynsistä tuli mun mielestä ihan kivat ja vähän erikoisemmat, mutta ne eivät silti yltäneet tuijottelukynsiksi asti. Anytimen Taikameri oli aika paksua ja vähän hankala levittää, mikä näkyy lopputuloksessa. Ja sävynsä puolesta Taikameri ei kuulu niihin mun lempilakkoihin, joten ehkä se häiritsi mua vähän näissä kynsissä. Mikrohelmikiekuroihin olen kuitenkin todella tyytyväinen. Ensimmäiset helmet tosin tippuivat jo seuraavana päivänä, että eiväthän tällaiset kynnet kauaa kestä, ellei sitten halua päivän tai parin välein lisätä niitä.

6 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.