sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulusydämiä

Monissa blogeissa näkyi jouluna paljon China Glazen Ruby Pumpsilla lakattuja kynsiä, joten päätinpä minäkin laittaa kynsille jotain samantapaista. En omista Ruby Pumpsia, mutta onneksi kaverini Mumski antoi minulle joku aika sitten lahjaksi O.P.I:n Underneath The Mistletoen, joka vaikuttaa aika samantyyppiseltä kuin Ruby Pumps. Mulla ei ennestään ollutkaan mitään tämänkaltaista lakkaa kokoelmissa.

Joulusydämet2
Kuva luonnonvalossa pilvisellä säällä

Underneath The Mistletoe on tumma, punaruskea jelly, jossa on hopeista, punaista ja pinkkiä kimallusta. Hopeista hilettä näkyy pullossa selvästi eniten, mutta kynsillä en huomaa sitä yhtään. Kynsillä näkyy minusta eniten punaista kimallusta. Laitoin lakkaa kolme kerrosta, mutta lyhyemmille riittää kyllä kaksi. Lakka kuivui nopsaan ja levittyi hyvin.

Joulusydämet1
Kuvassa luonnonvaloa sekä keinovaloa. Kultainen hohde on vain heijastus lampuista.

En halunnut peittää kaunista lakkaa, joten pidin koristelut aika minimaalisina. Maalasin nimettömiin ja peukkuihin akryylimaalilla sydämiä, joiden keskelle lakkasin joko Color Clubin Snow-flakesia tai I Love Nail Polishin Truffle Shufflea. Snow-flakes on eri väreissä hohtava flakieslakka, joka näyttää tosi kauniilta tummien lakkojen päällä. Truffle Shuffle taas on söötti hilehässäkkä, jossa on erikokoisia tummanruskeita hileitä ja punaisia ja vaaleita pyöreitä hileitä. Oon ihan pöhkönä pyöröhilelakkoihin, mutta tähän mennessä oon saanut ihastella niitä lähinnä muiden blogeissa. *huokaus* Ruskea hile ei erotu oikeastaan yhtään taustaa vasten, mutta pyöreät välkkyy oikein kivasti.

Joulusydämetpeukku

Tykkään näistä kynsistä paljon, vaikka nämä onkin tosi yksinkertaiset. Underneath The Mistletoe on vaan niin tuijoteltava lakka. Tai ehkä mää vaan tykkään kaikesta, mikä kimaltaa. :D

6 kommenttia:

 1. Ihana lakka ja kaunis koristelu! Aina ei tarvitse olla monimutkaisia tai "peittäviä" :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista ja yksinkertaista, mutta sehän se vasta kaunista onkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eihän se yksinkertaisuus tai monimutkaisuus automaattisesti kerro, kumpi on loppujen lopuksi kivempi.

   Poista
 3. Itse ostin myös tuon Underneath The Mistletoen ennen joulua ja rakastuin suuresti siihen, varmasti tulee käytettyä muulloinkin kuin jouluna. :) Punainen glitterikimallus näkyi yllättävän hyvin kynsillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niinhän se näkyy. Ehkä hopeahilekin näyttää kynsillä punaiselta, koska lakka on punertavaa?

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.