torstai 12. joulukuuta 2013

Lakkakokoelma, osa 3: Color Club 2/2

Lakkojen esittely jatkuu taas, ja tällä kertaa vuorossa ovat Color Clubin magneetti- ja minilakat. Minilakkoja mulla on 11 ja magneettilakkoja kolme. Aikaisemmin esittelemäni Color Clubit löytyvät Täältä, China Glazet Täältä ja O.P.I:t Täältä.

Color Clubin lakat2

Color Club minit

Who Are You Wearing?: Hyvin vaalea harmaanruskean sävyinen creme. En ole vielä kokeillut tätä.

She's Sooo Glam: Aavistuksen violettiin nojaava vaaleanpunainen creme. Tykkään tästä sävystä paljon. Harmi vaan, että lakka on vähän hankala levitettävä, mutta kyllä tämän kanssa pärjää. Glam on aika lähellä Sechen Pretty Little Heartbreakeria.

I Believe in Amour: Hento, lämmin, hippusen beigen sävyinen vaaleanpunainen. Pullossa ja tikulla hyvin lähellä Color Clubin Blushing Rosea. Laadusta en osaa sanoa, sillä en ole tätä vielä kokeillut. Toivottavasti tämä olisi poikkeus mun Color Clubin huonolaatuisten vaaleanpunaisten cremejen joukossa.

I Can't Believe It's Tofu: Yksi mun lempilakoistani! Pullossa tämä ei näytä kovin kummoiselta, mutta on kynsillä aivan ihana. En oikein tiedä, miten tämän lakan väriä pitäisi kuvailla. Itse kutsun tätä kirsikanpunaiseksi, mutta se varmaan tuo eri ihmisille mieleen eri sävyn. Sanottakoon nyt kuitenkin, että Tofu on hyvin punaisen sävyinen pinkki. :D Mielestäni lakka on crelly, sillä siinä on upea kiilto ja syvyysvaikutelma, mutta se ei peitä smile linea täydellisesti. Lähes peittevän lopputuloksen saa kuitenkin kahdella tai kolmella kerroksella. Lakan nimeä en kyllä tajua.

Planet Punch: Punainen creme. Ei mitään ihmeellisempää sanottavaa tästä. Enpäs nyt muista, olenko kokeillut tätä joskus.

I Am Not a Plastic Bottle: Hyvin tumman punainen shimmerlakka. Olen joskus kokeillut tätä, mutta päähän ei jäänyt yhtään mitään sanottavaa tästä.

Color Club minit2

Poptastic: Barbiepinkki neonlakka. Olen käyttänyt tätä kerran liukuvärjäyksessä ja ihan hyvältä vaikutti.

Jackie Oh!: Myöskin pinkki neonlakka. Sävyltään tämä on punertavampi kuin Poptastic. En ole kokeillut.

Youthquake: Pinkkiin sävähtävä punainen neonlakka. Kuvassa lakka näyttää liian oranssilta. En ole kokeillut.

Warhol: Kolmas pinkki neonlakka. Tämä on tummempi kuin edelliset. Oikeasti lakka on kylmemmän sävyinen kuin kuva antaa ymmärtää. Olen käyttänyt tätä kerran yksistään, mutta kuva ei ehtinyt blogiin asti. Lakka kului tosi nopeasti kärjistä.

Koo-Koo Cachoo: Oranssi neonlakka, jota olen myös käyttänyt liukuvärjäyksessä.

Color Clubin magneettilakat

Electro-Midnight: Tummansininen magneettilakka. Peittää jo yhdellä kerroksella, mutta kuviosta ei tule niin helposti yhtä voimakasta kuin omistamallani Laylan magneettiilakalla. CC:n magneettilakoissa on se hyvä puoli, että magneetin saa irti pullosta ja siinä on tuki.

Steel of The Night: Tummanharmaa magneettilakka. Ei ole vielä tullut kokeiltua.

Shock in The Dark: Tumma, turkoosin sävyinen magneettilakka, jossa on paljon pientä hologrammihilettä. Tätäkään en ole kokeillut. Magneetin onnistuin rikkomaan heti kättelyssä, eikä se enää asetu nätisti korkin päälle, joten laitoin sen suosiolla pois näkyvistä.

Oliko kellään samoja? :))

3 kommenttia:

 1. Ihania lakkoja! Muutamia samoja löytyy itseltäkin :)

  VastaaPoista
 2. Nää kokoelmaesittelyt on aina yhtä kivoja! :) Itseasiassa näistä sävyistä mitä sulla on mulla ei taida olla ainuttakaan itselläni. Nättejä ovat, varsinkin nuo pinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, itsekin tykkään lukea blogeista näitä esittelyitä ja katsoa, löytyykö samoja lakkoja kuin omasta kokoelmasta.
   Aijjaa, sun blogissa aika usein näkyy CC:tä, että ois voinu olettaa, että sulta ees joku sama löytyy. :D Mutta kai nää CC:n mini- ja magneettilakat on vähän harvinaisempia. Totta puhuen olin vähän yllättynyt, kun Nunnu ylempänä sanoi, että hänellä on jopa useampi sama lakka kuin mulla.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.