tiistai 24. joulukuuta 2013

Vaaleanpunaista joulua

Hui kamala, sieltä se joulu taas tulla rymistelee! Tuntuu kuin joku ajan jumalatar ei olisi malttanut odottaa joulupukkia ja päättänyt hyppäyttää meidät ajassa pari viikkoa eteenpäin. Meidän huushollissa on vielä joulusiivoukset kesken ja kyntteliköt laitettiin ikkunoihin vasta tänään. Kuusi on sentään haettu, mutta sekin pitää vielä pukea. En ole oikeastaan yhtään joulufiiliksissä, mutta enköhän pääse tunnelmaan, kun huomenna koristellaan kuusi ja loputkin talosta. Onneksi on sentään edes maa valkoisena. Nyt pitää vaan toivoa, että lumi pysyy. Toivottavasi jouluna on lunta koko Suomessa, että joulupukki pääsee tulemaan.
Omia joulukynsiäni en enää tähän hätään kerkeä esitellä, mutta onneksi mulla on sukulaiselle tekemäni pikkujoulukynnet varastossa.

Pinkit pikkujoulukynnet2

Tein nämä kynnet kolmisen viikkoa sitten mun yo-juhlissa, kun sukulaiseni kysyi josko voisin tehdä hänelle kynnet tuleviin pikkujouluihin. Ja niin me tytöt pistettiin lakkanurkka pystyyn. Sukulaiseni halusi kynsiin lempivärejään, vaaleanpunaista ja violettia, ja niinpä me yhdistettiin Color Clubin violettiin sävähtävä vaaleanpunainen She's Sooo Glam saman merkin liilaan hilelakkaan, Tru Passioniin. Glam on edelleen vähän hankala levittää, mutta kyllä sen kanssa pärjää. Ihana Passion taas levittyi yhtä mainiosti kuin muistinkin. Molemmat lakat peittivät kahdella kerroksella. Viimesilauksena lisättiin vielä värimaailmaan sopivia strasseja. Kynsistä tuli tosi simppelit, mutta me molemmat tykättiin.

Lyhty

Mukavaa, pörröistä, lumista joulua kaikille teille rakkaille lukijoille! ♥

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.