maanantai 27. tammikuuta 2014

Ystävänpäiväräpellykset

En itse mitenkään juhlista ystävänpäivää, mutta ajattelin, että voisi sitä nyt kuitenkin tehdä jotkin ällösöpöt sydänkynnet. Tai se oli lähtöajatuksena, mutta loppujen lopuksi kynsistä tuli kuitenkin aika neutraalit.

Valentine's Day nails

Nimettömän ja peukun lakkasin Color Clubin vaaleansinisellä Take Me To Your Chateaulla ja niihin lilan liukuvärjäyksen saman merkin Secret Rendezvousilla. Jotenkin se liukuvärjäys ei tuntunut onnistuvan sitten alkuunkaan. Ihan kuin lakat olisivat hylkineet toisiaan. Tai ehkä olin vaan jotenkin kärsimätön ja hätäinen. Rupesin nimittäin tapojeni vastaisesti tekemään kynsiä aamulla (lue: aamupäivällä) ja yritin saada ne valmiiksi ennen päivänvalon loppumista. Tai ehkä mulla on muuten vaan kärsivällisyys aika vähissä juuri herättyäni.
Mutta kuitenkin, liukuväriräpellyksen päälle maalasin akryyliväreillä ruusuja ja köynnöksiä. Köynnökset oli mun mielestä ihan kivoja, mutta ruusuista nyt tuli mitä tuli. Kauempaa katsottuna ne oli kyllä ihan mukiinmenevän näköisiä.
Muihin kynsiin tein ranskiksen, joka onnistui ihan hyvin. Tai ainakin siihen asti kunnes sirottelin kärkien päälle valkoista glitterdustia. Se ei näyttänyt kynnellä yhtään miltään muulta kuin röpelöiseltä, joten viimeisestä kynnestä jätin hileen ihan kokonaan pois. Huomaatteko mistä? ;) Lopuksi lisäsin vielä strasseja.

Käytetyt lakat:
O.P.I - You Callin' Me A Lyre? (nude jelly)
Color Club - French Tip (valkoinen)
Color Club - Take Me To Your Chateau (sininen)
Color Club - Secret Rendezvous (lila)
Cesars Secrets - Matte Top Coat
Cesars Secrets - Fast Drying Top Coat
Delia No. 1 - 01 (kirkas lakka)

Jotenkin en tykännyt näistä kynsistä ja poistinkin ne aika pian. Heh, anteeksi vain, jos teksti tuntuu kovin negatiiviselta, mutta jokin mulla tökki näiden kynsien kanssa alusta loppuun. Vaikka ei näissä mun mielestä teknisesti ottaen mitään suurempaa vikaa ole.

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.