tiistai 24. kesäkuuta 2014

Hihoja kynsillä

Juhannuksena käpäliäni koristi punavalkoinen ranskis pienellä lisämausteella. Ranskis on tuttua juttua mulle, mutta punaista mun kynsillä näkee harvemmin, vaikka punaisesta lakasta pidänkin. Inspiraation tällaiseen lakkaukseen sain aikoja sitten eräästä mangasta, vaikka sitä ei lopputuloksesta huomaakaan. InuYasha-nimisessä mangassa jotkin hahmot, katsokaas, pukeutuvat ilmeisesti jonkinlaisiin japanilaistyylisiin valkopunaisiin vaatteisiin, joissa on hihoissa narut. Siitä siis kynnet. :D

Red_french_manicure

Punainen lakka on Lumenen Tule luokseni, joka on kuulunut lakkakokoelmaani jo vuosia. Siltikään mun ei ole tullut käytettyä sitä kuin pari kertaa. Lakka ei ole mitenkään vanhentunut vuosien varrella, vaan se toimii edelleen vallan mainiosti. Yhtä pikku seikkaa lukuun ottamatta. Lakka ei nimittäin halunnut pysyä paikoillaan, vaan se levisi, kun laitoin päällyslakan ja päällyslakan laitoin jälkeen kynsistä jäi vielä punaisia viiruja mm. paperille. Enkä siis hangannut kynsiä paperia vasteb tai mitään, vaan kirjoitin ihan normaalisti ja kohta huomasin, että sivua koristaa kauniit punaiset väriraidat. Lähteekö kynsistä monestikin tällä tavalla väriä ja en vain ole huomannut sitä, vai onko se vaan lakasta kiinni? Kokemuksia?

Red_french_manicure_2

Narut maalasin valkoisella akryylivärillä ja mustalla nail art -lakalla (koska mun mustan akryylimaalin korkki on lopullisesti jumissa). Ihan hyvin noiden narujen piirtäminen onnistui onneksi myös nail art -lakalla, oikeastaan jopa paremmin kuin maalilla. Lopuksi laitoin vielä vähän kirkkaita strasseja tuomaan blingiä.

Nämä kynnet on kovasti mun mieleeni (siitäkin huolimatta, että punainen lakka levisi joka suuntaan), ranskiksesta kun on vaikea olla pitämättä. :)

Kuva InuYasha -mangasta

Käytetyt lakat:
O.P.I. - You Callin' Me a Lyre?
Lumene - Tule luokseni / Come To Me
Color Club - French Tip
Veryme - White Design
Veryme -Black Deco
Delia No. 1 - 1 (top coat)
Cesars Secrets - Matte Top Coat
Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat

P.S. Blogger näyttää taas vaihteeksi sekoilevan, joten huomautanpa tähän väliin, että blogiani voi seurata myös Bloglovinin kautta. :)

***

I got the idea for this manicure from the manga InuYasha a long time ago and I finally had the time to actually create the look on my nails. Soo, you see, some of the character in the manga have these outfits with big sleeves that have these strings on them. So yeah, I got the awesome idea to paint sleeves on my nails. Ehehe~

I used a red polish called Come To Me from Lumene and a white from Color Club to paint the sleeves aka french manicure. I drew the ribbons with acrylic paint and a black nail art liner and finished the look with some rhinestones.

Come To Me is a very old polish of mine and it's still working great except it was all over the place. Literally. The red spread terribly when I applied top coat. And even after applying the top coat and letting the nails dry they made red stripes on all papers I touched because the colour just came off when I brushed the tips of my nails against the paper. Polishes don't usually do that, do they? Or did I just not notice before? Does anyone have similar experiences?

I liked the nails even though the red polish acted up. It's still a pretty colour and all. And french manicures tend to be an instant like for me.

Note: Blogger seems to be acting up, again, so I thought I should tell you that you can also follow my blog via Bloglovin. :)

14 kommenttia:

 1. Mulla on joistain lakoista noita viiruja paperiin -kokemuksia, en tosin muista muuta kuin yhden lakan nimeltä ja se oli Opin russian navy suede. Mut yleensä tummat värit tekee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, vai niin. Itse muistelisin, että mulla oli myös yksi pinkki lakka, josta tuli viiruja. Muiden lakkojen kohdalla en oo huomannut mitään, mutta enpä oo testannutkaan..

   Poista
 2. Mulla jäi joskus sänkyä pedatessa punaisesta kynsilakasta viirut seinään... Hups :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hups tosiaan. Mulla ei sentään, mutta pitääpä olla varovainen punaisen lakan ja seinien kanssa.

   Poista
 3. This design is perfect for your long nails, it looks girly but in the same time super feminine too. Absolutely fabulous!

  VastaaPoista
 4. Todella kauniit kynnet, ihanat! :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.